Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yeni Yetki Sistemi ( Uzman Üye , Süper Üye )

Konu

Hayırlı uğurlu olsun bazıları için yorum kasma gibi birşey olucak ama olmuş bir kere Blush

@CoonquaR Ben DE Sana Hava Basarim Mahsuncum

@Mariachi Yanlız Ben Havayla Çalışmıyorum Şahincim Gülmekten Ölüyorum

CoonquaR
                                                                                                                    https://www.facebook.com/CoonquaR
@CoonquaR Ozaman Gaz Basarım Merak Etme Sen

@Mariachi Okey sdfjhjasd

CoonquaR
                                                                                                                    https://www.facebook.com/CoonquaR
@ MawiLarq

eskideki forumla birlikte baya konu ve mesajım var ne uygun görürsen alırım Gülmekten Ölüyorum

DERT 
            BIR 
                     CUQ
                                GIBIDIR 
                                                  EN BUYUĞÜ SENDE SANARSİN.
(30-05-2017, Saat: 23:06)Baran34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @monday249 neyi denicektiniz
Gülmekten Ölüyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Yeni Bir İlk İşleme Karşı Uygun Hale Gel! ErenRei$ 0 158 07-01-2025, Saat: 16:48
Son Yorum: ErenRei$
Yeni Bir Yolu Aç. proyal 0 159 02-01-2025, Saat: 23:54
Son Yorum: proyal
Super Сasual Dating - Verified Females yelturkfevzi 0 376 26-06-2024, Saat: 18:51
Son Yorum: yelturkfevzi
Super Сasual Dating - Legitimate Girls NirvanaAdmin 0 399 23-06-2024, Saat: 23:36
Son Yorum: NirvanaAdmin
Super Сasual Dating - Real Women santiago2651 0 408 22-06-2024, Saat: 12:00
Son Yorum: santiago2651

Task