Replerimi çekemeyen bir yönetici silmiş ne zararı varsa neyse bundan sonrada gelmicem aranıza yeniden gelmek için neler verdim ama takan ede yok neymiş ciddiyetmiş öyle ciddiyetin a*k haksızlık her zamanki gibi var ben kendim forum açar takılırım ihanet derseniz deyin umrumda değil bundan sonra ne halinix varsa görün 2-3 ay sonrada flash ile uğrıcaz tekrar
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 15-04-2018, Saat: 08:13, Düzenleyen: ` ripeNess.
WebDiyo hiçbir zaman haksızlık yapmaz 3k aşkın rep puanın vardı ve bunu Başkalarının üst üste spam rep vermesiyle oldu.
Bence Emirhan Doğru birşey yaptı Haksızlığa uğrayanda o Forumda en çok ilgilenen Eşsiz eklentiler kazandıran o , asıl onun emeğinin karşılığı o rep puanına gelmesi.
Bence Emirhan Doğru birşey yaptı Haksızlığa uğrayanda o Forumda en çok ilgilenen Eşsiz eklentiler kazandıran o , asıl onun emeğinin karşılığı o rep puanına gelmesi.
WebDiyo Yetkilileri Hiçbir zaman Hesap silme İşlemi Yapmaz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | ANKET | Yeni katagori açılmalımı? | MawiLarq | 7 | 635 |
18-09-2020, Saat: 22:09 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Yeni bir sınıf | RuHSuZ | 20 | 1,296 |
18-09-2020, Saat: 21:51 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Yeni Kategori | YigitHD20 | 6 | 537 |
15-01-2019, Saat: 20:33 Son Yorum: MawiLarq |
|
Çözüldü | Yeni kural | RuHSuZ | 4 | 645 |
11-12-2018, Saat: 18:41 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Çözüldü | Eski Oyunların Kaldırılması Yeni Oyunların Getirilmesi | muh4mmed | 2 | 572 |
03-07-2018, Saat: 23:06 Son Yorum: muh4mmed |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi