ANKET | Yeni katagori açılmalımı?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Anket Başlığı: Foruma yeni kategori eklenmelimi? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
EVET ; Eklensin | 20 | 66.67% | |
HAYIR ; Eklenmesin | 10 | 33.33% | |
Katılımcı sayısı: | 30 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Konu
hangi kategoriler mesela
daha ne eklensin.
(04-12-2018, Saat: 21:26)!AKINCI! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hangi kategoriler meselaWEBMaster üzerine olur çoğunluğu.
(04-12-2018, Saat: 21:40)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: WEBMaster üzerine olur çoğunluğu.bende bunu düşünüyordum kategoriler genişletilmeli.
Web Tabanlı Uygulamalar - Bölümüne daha fazla kategori eklenmeli.
Eklenecekler:
- Phpfusion
- Awbs
- DLE
- Drupal
Birde fikriniz yoksa bu konuyla ilgili başka forumlardan kolaylıkla kategori ekleyebilirsiniz.
(04-12-2018, Saat: 21:49)#juloa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aklımızda birçok katagori var ancak planlı getirerek sıkmak istemiyoruz takipçilerimizi aklımızdalar , teşekkürler.(04-12-2018, Saat: 21:40)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: WEBMaster üzerine olur çoğunluğu.bende bunu düşünüyordum kategoriler genişletilmeli.
Web Tabanlı Uygulamalar - Bölümüne daha fazla kategori eklenmeli.
Eklenecekler:
- Phpfusion
- Awbs
- DLE
- Drupal
Birde fikriniz yoksa bu konuyla ilgili başka forumlardan kolaylıkla kategori ekleyebilirsiniz.
Ancak böyle gelişebilirsiniz konularınıza baktım full cs 1.6 ile uğraşıyorsunuz, eskiden cs formunuz vardı fakat ağırlığı genellikle yinede webmaster vermeniz lazım. Diğer forumları görüyorum, hergün nerden baksanız en az 50 konu bence sizde biraz kategorileri genişletmeniz lazım ilerlemeniz ve gelişmeniz açısından.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | Yeni bir sınıf | RuHSuZ | 20 | 1,318 |
18-09-2020, Saat: 21:51 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Yeni Kategori | YigitHD20 | 6 | 539 |
15-01-2019, Saat: 20:33 Son Yorum: MawiLarq |
|
Çözüldü | Yeni kural | RuHSuZ | 4 | 651 |
11-12-2018, Saat: 18:41 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Çözüldü | Eski Oyunların Kaldırılması Yeni Oyunların Getirilmesi | muh4mmed | 2 | 572 |
03-07-2018, Saat: 23:06 Son Yorum: muh4mmed |
|
Yeni Forum Sayfası?! | v0ix | 18 | 2,273 |
23-04-2018, Saat: 20:36 Son Yorum: .CrosS* |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi