merhaba,
31.12.2018 Pazartesi faaliyete geçecek yeni altpanel yetki sisteminin son testlerini yapıyorum.
Bu sistemde eklemek istediğiniz veya önerdiğiniz başka yetki varmı aklımıza gelmeyen veya eklemeyi unuttuğumuz ?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(29-12-2018, Saat: 20:02)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba,
31.12.2018 Pazartesi faaliyete geçecek yeni altpanel yetki sisteminin son testlerini yapıyorum.
Bu sistemde eklemek istediğiniz veya önerdiğiniz başka yetki varmı aklımıza gelmeyen veya eklemeyi unuttuğumuz ?
Hocam iyi güzel yapmışsınızda. Bukadar detay çok fazla değil mi?
PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.”
Hocam güzel düşünülen bir panel
Elinize sağlık
Elinize sağlık
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Gayet Başarılı Olmuş Tebrik ederim.
Son Düzenleme: 29-12-2018, Saat: 20:10, Düzenleyen: RuHSuZ.
(29-12-2018, Saat: 20:05)ANAFOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hocam hayat ayrıntılarda gizlidir. Bence güzel düşünülmüş ve panel saldırı olasılığı düşürülen bir panel ekleme sistemi olmuş.(29-12-2018, Saat: 20:02)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba,
Fakat ben şifre ekleme göremedim.
Panel şifresi
Tekrar Görüşmemek Üzere.
(29-12-2018, Saat: 20:09)RuHSuZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben kötü demedimki zaten gayet başarılı detaylı bir altpanel ama suanki altpanelde gayet iyi.(29-12-2018, Saat: 20:05)ANAFOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hocam hayat ayrıntılarda gizlidir. Bence güzel düşünülmüş ve panel saldırı olasılığı düşürülen bir panel ekleme sistemi olmuş.(29-12-2018, Saat: 20:02)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba,
Fakat ben şifre ekleme göremedim.
Panel şifresi
PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.”
altpanel şifresini siz belirlemiyorsunuz rasgele sayı belirliyor yine.
ama oluşturulan altpanel şifresine bağlı yetkileri kapatıp açabiliyorsunuz.
ama oluşturulan altpanel şifresine bağlı yetkileri kapatıp açabiliyorsunuz.
Serhat hocam döktürmüşsün gene ya şu ayrıntılara bak
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Son Düzenleme: 29-12-2018, Saat: 20:24, Düzenleyen: MawiLarq.
Oluşturulan hesapların yaptığı işlemler kayıt altına alınsın derim , Alt panel ekleme yetkiside eklenirse hoş olur ve bu paneller süreli olabilir örn: 1 ay sonra paneli sil.
hem ana panel hem altpanel kayıtları için ayrı sistem olacak.
altpanel ekleme yetkisi yine sadece server sahibinde olacak bunun en güvenlisi bu.
otomatik sildirme yapamayız ancak altpanelin oluşturulduğu tarih kaydını tutabiliriz
altpanel ekleme yetkisi yine sadece server sahibinde olacak bunun en güvenlisi bu.
otomatik sildirme yapamayız ancak altpanelin oluşturulduğu tarih kaydını tutabiliriz
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yeni Oyunlar öneriler | OyunYoneticisi | 15 | 1,923 |
16-12-2019, Saat: 17:45 Son Yorum: [∂я] ѕтяαηgє |
|
Panelden Chat Görüntüleme Sistemi [DEV İSTEK] | MertS. | 3 | 662 |
27-09-2019, Saat: 15:12 Son Yorum: XaRex |
|
Eposta Degistirme Sistemi | qRiLarq | 18 | 746 |
08-05-2019, Saat: 14:22 Son Yorum: qRiLarq |
|
destek sistemi kapatılsın | UlubeyTR | 14 | 806 |