Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Yemekteyiz fotoğrafı

Ouw
21
1191

Konu

Son Düzenleme: 04-02-2019, Saat: 15:34, Düzenleyen: Ouw.
Allah yukarda görüyor ben kimseyi inandıracak değilim

Tasarım süs olsun diye mi duruyor ?
Birine sen ücretsiz vermiyorsun. Bu da webdiyo'da çalışan ve karşılık beklemeyen tasarımcılar için büyük bir saygısızlık. Size yakıştıramadım..
Sonuçta sen o tasarımdan ücretsiz vermiyorsan kâr elde ediyorsun. Emek felan göremiyorum ?

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Evet bende onlara katılıyorum belli ki kar amacı güdüyorsunuz ha satmıyorum demeyin tekrardan istediğiniz tüm şeyler hiç alakası yok geçen bir restoran için istemiştiniz bu kar amacı gütmek değil de ne ? Sonra farklı bir şey istediniz bende bu yüzden ara verdim istekleri yapmaya.

kapatın konuyu ozaman boş yapmayın Gülücük

Üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim. @Mr.ZqRBa konu kilit

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Son Düzenleme: 04-02-2019, Saat: 18:28, Düzenleyen: psx.
Konu kilit'mi adamın isteğini yapmayacaksanız boş yapmayın adam satıyorsa satıyordur siz burda görevinizi yapın burada zaten yükselirsiniz saçma sapan yorumlardan kaçının.

(04-02-2019, Saat: 18:28)psx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu kilit'mi adamın isteğini yapmayacaksanız boş yapmayın adam satıyorsa satıyordur siz burda görevinizi yapın burada zaten yükselirsiniz saçma sapan yorumlardan kaçının.
sen adamsın ya? çok haklısın satmıyorum diyorum inanmıyorlar ben inandırmak zorunda değilim allah yukarda görüyor hem onların görevleri tasarım yapmak yapmıyorlar konu kilit falan diyorlar boş yapıyorsunuz diyorum ben suçlu oluyorum Gülücük

Son Düzenleme: 04-02-2019, Saat: 20:18, Düzenleyen: Neo.
Bu onların görevi olabilir lakin siz bundan gelir elde ediyorsanız veya öyle düşündürtüyorsanız onlarında tabikide yapmasını bekleyemezsiniz. Şuana kadar hiçbir isteğiniz birbirini tutmuyor siyasi, perakende, tanıtım vs. Muhtemelen böyle yerlere tasarımcıyım adı altında reklam verip satış yapıyorsunuz. Görevleri diyede emireliniz değiller ya.

(04-02-2019, Saat: 18:28)psx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu kilit'mi adamın isteğini yapmayacaksanız boş yapmayın adam satıyorsa satıyordur siz burda görevinizi yapın burada zaten yükselirsiniz saçma sapan yorumlardan kaçının.
burda aşırı boş yapan sensin biz burda tasarımı ücretsiz yaparak atalım adam gitsin parayla satsın bu emek hırsızlıgıdur bos yapmayınız yani konuyla alakanız yok boş yere kalabalık oluyorsunuz

(04-02-2019, Saat: 20:21).CrosS* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
burda aşırı boş yapan sensin biz burda tasarımı ücretsiz yaparak atalım adam gitsin parayla satsın bu emek hırsızlıgıdur bos yapmayınız yani konuyla alakanız yok boş yere kalabalık oluyorsunuz
İlahi Adalet Gülücük allah yukarda görüyor sıkıntı yok.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Kapak Fotoğrafı Talebi Eniko49 1 376 27-11-2019, Saat: 17:35
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | instagram profil fotoğrafı AdaletNamluda 2 390 23-10-2019, Saat: 20:52
Silinmiş Konu   | Youtube Kapak Fotoğrafı Celebii 2 385 29-09-2019, Saat: 14:56
Silinmiş Konu   | Discord İcin Sunucu Fotoğrafi cocokral56 3 568 05-09-2019, Saat: 12:27
Silinmiş Konu   | Discord İcin Sunucu Fotoğrafi cocokral56 2 400 03-09-2019, Saat: 00:08

Task