Gördüğünüz sistem serverinizi tamamen yedekler ve bunu forum hesabınıza kaydeder örnek resim altta görüşlerinizi alalım bu hizmet sadece oyunyoneticisi serverlerine verilcektir.!
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
güzel geliştirilebilir
NOT : Olarak söyleyeyim o gizlenen bölümde günlük , haftalık yedek al seçenekleride bulunmaktadır .
Şimdi nasıl desem ?
Daha Geliştirilebilir.
Oyt uyumlu yapılabilir.
Daha Geliştirilebilir.
Oyt uyumlu yapılabilir.
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Zaten oyt uyumlu

diğer hostingdekiler şimdi ağlıyodur :d ve diğer hosting sahipleri böyle bi sistemi yapında görelim
başarılar

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.”
Teşekkürler.
güzel,bu sistemi oyt'den başka herkes kullana bilse daha güzel olmazmı örnek;benim kendi ts3 sunucum var mesela bende bu sistemi kullanmak istiyorum,gibi olsa herkese açık olsa daha güzel olmazmı ?
Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
dünden daha iyi olmaktır..
(05-01-2019, Saat: 18:53)Mr.ZqRBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güzel,bu sistemi oyt'den başka herkes kullana bilse daha güzel olmazmı örnek;benim kendi ts3 sunucum var mesela bende bu sistemi kullanmak istiyorum,gibi olsa herkese açık olsa daha güzel olmazmı ?Teamspeak3 düzenlemeleride yaparız teamspeakte her sunucu için olur.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
OYT.WEBDiyo.COM | Ücretsiz yedekleme hizmeti! | MawiLarq | 12 | 1,223 |
22-03-2019, Saat: 01:37 Son Yorum: Narkoz19030671 |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi