Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Webdiyo Hk.

Konu

(14-06-2019, Saat: 00:23)PawnMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ts3 ayrı Cs 1.6 ayrı.
CS 1.6 Eklentilerini bahsettiğiniz sunucu dahil tüm sunucular webdiyo üzerinden yoğunlukla karşılamakta bu yüzden bir hata yaptığımızı düşünmüyoruz addaha doğru yolda ilerlediğimizi düşünüyoruz ve böyle devam edeceğiz.

@"EmirhanKURT" Facebook da son konuşmamızdan sonra engellemiştin, o yüzden ulaşamadım. @PawnMaster üyeliğinin forumdan uyarılmasını, gerekir ise uzaklaştırılmasını rica ediyorum. Aynı şekilde forum-reklamı deki hesabı biliyor ise forum-reklamı üzerinden de uyarısı, gerekir ise uzaklaştırılması yapılacak.
Buradaki herkese saygım sonsuzdur,Emirhan'a dâhi saygım vardır ama sonsuz değildir Gülücük internet ortamında laga luga yaparız. @"Lostvayne" hakkın vardır, yapamaz dediğim eklentiler olmuştur hatırlamıyorum. Ama takıldığın bir yer vardı, ammolar gidiyordu combo sprite eklentisinde. Çokta önemli değil. Sen o kadarını bile yapabilmişsin, ammo sıkıntısını da çok rahat halledersin, belki de hallettin.
forum-reklamı de bana sağdan soldan çalınan eklentileri gösterin gereken ne ise yaparım. Emirhan ile ufak bir anlaşmamızdır bu. İki forumda yazarlara saygı duyar. Zamanında ben ona linkler atmışımdır, o bana linkler atmıştır. Gereken ne ise yapılmıştır. @"Lostvayne" son cümlenizdeki biliyorum kelimesini umarım bir ara kanıtlarsınız.

Herkese iyi geceler diliyorum.

Tamamdır o zaman konuyu silmeyin de arkadaşlar baksınlar konuya.
Ben kaçıyorum arkadaşlar herkes kendine iyi baksın, @ ITenGriTR Sende parayı neye göre ayarlayacağını biliyorsun ha Gülmekten Ölüyorum
Fiyat düşük gelince altında veriyorsun hemen.Bazı şeyleri para için yapmayı bırak bence.

Son Düzenleme: 14-06-2019, Saat: 00:33, Düzenleyen: MawiLarq.
(14-06-2019, Saat: 00:29)onlyYekta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"EmirhanKURT" Facebook da son konuşmamızdan sonra engellemiştin, o yüzden ulaşamadım. @PawnMaster üyeliğinin forumdan uyarılmasını, gerekir ise uzaklaştırılmasını rica ediyorum. Aynı şekilde forum-reklamı deki hesabı biliyor ise forum-reklamı üzerinden de uyarısı, gerekir ise uzaklaştırılması yapılacak.
Buradaki herkese saygım sonsuzdur,Emirhan'a dâhi saygım vardır ama sonsuz değildir Gülücük internet ortamında laga luga yaparız. @"Lostvayne" hakkın vardır, yapamaz dediğim eklentiler olmuştur hatırlamıyorum. Ama takıldığın bir yer vardı, ammolar gidiyordu combo sprite eklentisinde. Çokta önemli değil. Sen o kadarını bile yapabilmişsin, ammo sıkıntısını da çok rahat halledersin, belki de hallettin.
forum-reklamı de bana sağdan soldan çalınan eklentileri gösterin gereken ne ise yaparım. Emirhan ile ufak bir anlaşmamızdır bu. İki forumda yazarlara saygı duyar. Zamanında ben ona linkler atmışımdır, o bana linkler atmıştır. Gereken ne ise yapılmıştır.   @"Lostvayne"on cümlenizdeki biliyorum kelimesini umarım bir ara kanıtlarsınız.

Herkese iyi geceler diliyorum.
Eskiden yaşanan olaylar var @PawnMaster bu sana yanlış anlaşılmış olabilir ancak daha sorun istemiyoruz ve sorun yaratmıyoruz anlaşmaya vardığımızı alıntı yaptığım mesajta yekta iletti, bende forum-reklamı ekibine başarılar dilerim çoğunla eski dostuz şuanda devam eden dostluklarımız mevcut piyasada toplasak kaçtane pluginci kaldı daha kavga etmenin anlamı yok, herkezin kendi seçimi zorla tutmuyoruz. Ek olarak @PawnMaster mail ile yasaklama istemediğin sürece kural ihlali yapmadın ceza vermiceğim en başındada dediğim gibi fikirlere önem veren bir ekibe sahibiz.

Para konusunda ağzımı açmam çünkü kim nedese haklıdır Blush fakat para için yapmayacak olsam 1.6 için yazmam kafa dağıtmak için iyi oluyor zorla ile yazacak isem para teklif ediyorum, birde nerdeyse öğrenmediğim bir şey kalmadı yeni dilleri kovalıyorum bu aralar Gülücük

@ onlyYekta Ooo Yek-Ta bey gelmiş evet o sıkıntıları halledeli yıllar oldu. Baktım 1 yıl olmuş aynen combo v1 di cross menüde hallettim.Şimdi ara kimdi hangi eklentiydi ara bul uğraşamam. sanada iyi geceler

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Şu eklenti A forumuna ait bu eklenti de diğer foruma ait tartışması bana gereksiz geliyor. Eklenti, onu yazan kişiye aittir ve forumlar ise sadece eklenti ve kullanıcılar arasında bir köprü görevi görmektedir. Bu mantığa dayalı olduğum için yazdığım bir eklenti veya programın geliştirici bilgileri değiştirilmeden daha fazla kitlelere ulaşması beni gururlandırır.
Bahsettiğin daire konusuna gelecek olursak da kağıda bir daire çizin desem aşağı yukarı hepiniz aynı şeyi çizeceksiniz. Yani bu eklentiyi yeniden yazacak olan kişi (hiç bakmasa bile) de hemen hemen aynı şeyi yazacaktır. Sonrasında olacak şeyi söylüyorum muhtemelen yine böyle bir konu açılır ve içerik şu: Daire eklentisinin yazarını değiştirip paylaşıyorsunuz.
Bu durumda yasaklara "Farklı forumlarda paylaşılan eklentilerin istenilmesi yasaktır" eklenilmelidir.
Ayrıca @ ITenGriTR emeği küçümseme huyunuzdan da vazgeçin artık. İki koda da bakıyorum çalınan bir nokta göremiyorum. Üstteki örneği tekrar okumanızda fayda var. Ha buna rağmen bir kaç düzenleme olarak düşünüyorsanız keşke o düzenlemeyi siz yapsaydınız da bu konu açılmasaydı.

ahm3tcelik.github.io
@amad.trgg orda amaç küçümsemek değildi bizim alıp attığımız söylenince bende ana yeri söyledim.

@amad.trgg Sizi buralarda görmek hoş Ahmet bey

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
webdiyo ile WebDiyo Hüseyin [YMK] 0 295 31-01-2020, Saat: 22:55
Son Yorum: Hüseyin [YMK]
WebDiyo Yılbaşı | CelikHost İnternet Hizmetleri - Bilişim Çözümleri CelikHost.Web.TR 1 357 04-01-2020, Saat: 22:41
Son Yorum: By.KinG
WEbdiyo !AKINCI! 3 683 06-09-2019, Saat: 00:32
Son Yorum: !AKINCI!
Webdiyo.com Haxball Takım Turnuvası! ademakcan 2 378 31-08-2019, Saat: 15:59
Son Yorum: ademakcan
WebDiyo Gartic.io By.KinG 9 555 24-08-2019, Saat: 20:07
Son Yorum: RuHSuZ

Task