Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Webdiyo Hk.

Konu

@PawnMaster oranın da buranın da eklenti istekleri çok zor değil

Eklenti istekte webdiyo üzerine bir laf atılması saçma buluyorum en hızlı biçimde çözüme kavuşturuyoruz ve günde onlarca istek açılmasına rağmen

(14-06-2019, Saat: 00:11)PawNod\ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @PawnMaster oranın da buranın da eklenti istekleri çok zor değil
Çaylak sakin ya bir şey demedik tamam gerçeği kabul etmiyorsunuz.

Saçma konular için tartışıyoruz bu kadar laf atıcağınıza düzgün bir ekip kurun istekleri çözün görelim anca laf yapıyorsunuz gereksiz tartışma

@PawnMaster buradaki eklenti istekleri çözüyorum zaten burası bitince bazen oradan da çözüyordum eskiden pek bi zorluğu yok gerçek bu .

Ben orada yetkili vs. değilim sadece bir user olarak yorumluyorum neden bu kadar sinirleniyorsun ?

@PawnMaster CSD 'de benim crosshair den başka spr ile çalışan paylaşıldımı diye baktım sonuç bulunamadı boş ver be olum fani dünya ben kafaya takmıyorum böyle şeyleri forumun amacı insanlarla etkileşim ve yardımlaşmaktır. O yüzden alıntı konularada fazla kafa yormamak lazım eklenti sahibi şikayetçiyse yöneticiler olarak gereğini yaparız zaten geçelim şimdi herkes kendine ait pluginleri kaldırsın onlar sizinkileri siz onlarınkini kaldırın muhabbetini bize çöp olursunuz demişsin de onlarda kaldırırsa çöp olucak Gülücük Ben orada kaç kişinin alliedmods'dan alıp alıp türkçeye çevirip benim dediğini biliyorum

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
(14-06-2019, Saat: 00:16)PawnMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben orada yetkili vs. değilim sadece bir user olarak yorumluyorum neden bu kadar sinirleniyorsun ?
Dediğim gibi boş yapıyorsun forumdan yararlanıyorsun takip ettiğim kadarıyla sadece bugün onlarca ek dosya indirdin teamspeak ve grafik tasarımlarından ve gelmiş burada bizi eleştiriyorsun mantıklı bir eleştiri olsa ciddiye alacağım ancak gerçeği olmayan eleştiri yapıyorsun

Ts3 ayrı Cs 1.6 ayrı.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
webdiyo ile WebDiyo Hüseyin [YMK] 0 331 31-01-2020, Saat: 22:55
Son Yorum: Hüseyin [YMK]
WebDiyo Yılbaşı | CelikHost İnternet Hizmetleri - Bilişim Çözümleri CelikHost.Web.TR 1 401 04-01-2020, Saat: 22:41
Son Yorum: By.KinG
WEbdiyo !AKINCI! 3 729 06-09-2019, Saat: 00:32
Son Yorum: !AKINCI!
Webdiyo.com Haxball Takım Turnuvası! ademakcan 2 428 31-08-2019, Saat: 15:59
Son Yorum: ademakcan
WebDiyo Gartic.io By.KinG 9 619 24-08-2019, Saat: 20:07
Son Yorum: RuHSuZ