Merhaba gençler,
Hemen hemen 1 ay öncesine kadar polonya'daki stajımı bitirip güzel ülkeme döndüm çok şükür. İş vs de ayarladık. Şunda kripto para borsasında danışmanlık yapmaktayım. Diyorum ki hem oyun oynayıp hemde güzel bir takım işler yapmak varken neden boş boş oturuyoruz ?
İlk olarak oyunyonetıcısı ile server alıp başlayacagım ise. Baktık, konustuk, görüştük. Bu aralar ne yazık ki full pro server boş yok malum yaz gelıyor bizde normal açalım dıyoruz.
Burada ki asıl konu şu. Bir clan kurmayı planlıyorum. Steam kullanan kullanmayan farketmez. +18 yaş sınır olacak. TS ayarlayacagım. İlerleyen zamanlarda işler rayına soktuktan sonra steam olmayanlara da steam alırız sorun olmaz.
Meselemiz şu olacak. Aylık adminlik satışları yapacağım. Bu admınlık satışları ise full yetkili olacak. 3 AYLIK 50 olacak şekilde planlıyorum. 1 kişi yıllık admınlık alsa 200 TL yapacak arkadaslar. Ve hedefım ise minimum 10, maksimum 20-30 adminlik satışı yapıp bu adminlik gelirlerini mehmetçik vakfina bağışlamak olacak. 10 kişinin yıllık admınlık aldığını düşünürsek 2.000 TL para yapar. Harika bir ücret..
Serverin ücreti, site ( host,domain ), serverin tanıtımı, teamspeak vs butun işler bana ait olacak. Yatırdığımız ücretin dekontunuda sitemizden sosyal medya hesaplarımızdan yayınlayıp bu gururu hep birlikte yaşamak istiyorum.
Dediğim gibi işleri rayına sokup, cs duragından da bir server alacagız. Metin2 vs diğer online oyunlara da yönelebiliriz.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu aktif edilmiştir.
Şimdiden Başarılar Dilerim
Gayet güzel bir düşünce herzaman destek veririz.
┏━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ┓
• CANAKKALE ♚ GAMİNG`
• CS İP : 213.238.173.150
• CS İP : 95.173.173.22
• TS İP : Ts3.CanakkaleClan.Com
┗ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ┛
• CANAKKALE ♚ GAMİNG`
• CS İP : 213.238.173.150
• CS İP : 95.173.173.22
• TS İP : Ts3.CanakkaleClan.Com
┗ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ┛
+17 oluyorsa geelyım
REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
17-18 fark yok bekleriz..
Bende 17 yaşındayım reha sağolshn sornuş bende grlirim reis düz pro olucak dimi
542 692 51 90 iletişime geç kardeşim..
Tamamdır kolay gelsin
Bu proje sonlandığı & bittiği için bitmiş projeler katagorisine taşınmıştır.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Mybb Yardımlaşma Forumu Projesi | ` anJeun | 10 | 745 |
25-08-2018, Saat: 19:31 Son Yorum: Emre Özdemir |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi