Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Mybb Yardımlaşma Forumu Projesi

Konu

Son Düzenleme: 25-08-2018, Saat: 19:34, Düzenleyen: Emre Özdemir.
cumleten selamun aleykum bu devirde herkez mybb kullanmaya başladı fakat şuanda hiç aktif destek veren forumlar yok varsa bile aktiflik maalesef ölmüş durumda. bu yüzden mybb kullanan arkadaşların yardım alabilmesi için forum açıcagım.
BU PROJEDE FERUDUNDAN YARDIM BEKLİYORUM  VE SİZLERDENDE DESTEK OLMANIZI İSTİYORUM.

DOMAİN İSMİ: mybbyardim.com

sizce nasıl bir proje ?

BU Proje SONLANMIŞTIR.

' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '
şuanki temamımızn yapımcısı @ tedem yardım ederse güzel bi proje olabilir içerik özgün , kaliteli olması şart

@ tedem nerden ulaşabilirim.

Foruma girer ÖM At bakar

güncel.

domain alındı.

Hadi Bakalım Neler çıkaracaksın ortaya merakla bekleniyor.

Bu işlerle 5 6 sene önce çok uğraştım , mybb si vbulletin i bedavasitemden site yapmalar css tasarım kodlama bi dönem iyi kafa yormuşluğum var bu yüzden sadece meslek lisesi bitirdik üniyi açıktan okuyorum , keşke derslerime o dönem daha çok bağlansaydım diyorum , size tavsiyem okulunuza daha çok bakın böyle şeylere pek yönelmeyin biraderim.

---------------------------------------
Ze Map : ze_highmountain_wwarz  {%10}
ze_escapecity_wwarz_v1 = %100
ze_simple_extra_wwarz = %100
ze_fearless_wwarz_b1 = %100
ze_turkcity_wwarz = %100
ze_toxicwater_wwarz = %100
Son Düzenleme: 02-08-2018, Saat: 15:57, Düzenleyen: ` anJeun.
bir şeyi ona kafa yorarsan yaparsın üstüne düşersen birşeyler başarırsın ve web tasarım - php - mysql bilen kişiler bu hayatta iyi para kaldırıyor bilgin olsun. hayatta herşey okumak degildir.

@mehmet [YMw]  sendende destek bekliyorum. mawilarq ile konuşup bir kaç planım var.

o ZMN GELİŞTİRİRSEN KENDİNİ MUTLAKA SERTİFALARINI AL , REKLAMCI TANIDIĞIM VAR BANADA GEL DEMİŞTİ İŞİM İYİ VE RAHAT OLDUUMDAN GİTMEMİŞTİM. Bİ WEB SİTESİNİ HTML5 DİNAMİK ŞABLONLU SİTE YAPIYOR 400 500 TL ALIYOR VE + adobe illustrator ÖĞREN KARTVİZİT YAPARKEN KULLANIYOR . BİLGİNİ GELİŞTİRİRSEN İYİ İŞLER ÇIKARIRSIN.

Ze Map : ze_highmountain_wwarz  {%10}
ze_escapecity_wwarz_v1 = %100
ze_simple_extra_wwarz = %100
ze_fearless_wwarz_b1 = %100
ze_turkcity_wwarz = %100
ze_toxicwater_wwarz = %100

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular