Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Ücretli/Ücretsiz Map Yapımı [GTA VC Vercetti Estate]

Konu

Hocam GameBanana'da Gördüm Luther Adında Bir Mapper Vercetti Konağının Bire Bir Aynısını Yapmış.

Helikopterin Olduğu Alan Var.
Arka Bahçe, Labirent, Saha, Palmiyeler ve Havuzlar Birebir Aynısı.
Lakin Sahadan Sonra Başlayan Hızlı Jet Parketme Alanı, Deniz ve Konağa Yoldan Giriş Yok.
Ayrıca Vercetti Konağının İçine de Girilemiyor.

Ücretli Veya Ücretsiz Bu Haritayı "CSAilesi.Com / Yapımcının_Adı / CSA @ PowereXe Clan" Şeklinde Mühürleyecek (Mapin Bir Yerlerine Çakın İşte) Bir Mapper Arıyorum.

-Denizin Çok Az Bir Kısmı Ve Resimdeki Gibi Ufak Bir Park Yeriyle Hız Jeti Olacak. (Gemi de Koysanız Farketmez)
-Vercetti Konağına Helikopter Alanından ve Diğer Yerlerden Girişler Kapalı. Nocliple Dalsam Dahi İçerisi Boş. İçinin Yapılması Lazım.
-Yukarıdaki Gibi Mühür veya Reklam Çakılacak Bir Yerlere. (Zira Başka Klanların Kendininmiş Gibi Kullanmasını İstemiyorum)
-Vercetti Konağına Adanın Yolundan Bağlanırken Bir Kapı Olur. Arabayla Yanlayarak Girmeye Çalışıp Arabayı Her Defasında Pert Ettiğimiz O Giriş Ne Yazık ki Yok. Araba Yolu Bir Süre Sonra Bitiyor. O Yolun Uzatılıp Kapı Konulması Gerekiyor.
[Resim: 2551.jpg]

Yapım İçin Gerekli Yüzey Dosyalarının Linki: Gamebanana VC Textures
Haritanın Linki: ZM Mansion Vice City

Şu Ana Kadarki En Çılgın İstek Biliyorum ve Yapılırsa Muhteşem Olur. Ama Ne Yazık ki Benim Uzmanlık Alanım Eklenti Kodlamak (Uzmanlık Alanımda da Çok İyi Değilim). Eğer Bir Mapper Olsaydım;

Metin2, Vice City, LOL Gibi Haritaları CS 1.6 İçin Yapardım. Usta Bir Codder İle Vice City ve Metin2'nin Modlarını Yapıp Türkiyede Rating'in A***a Koyardım. Şimdiden Tüm Mapper Arkadaşlara Teşekkürler.

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

GÜVENİLİR

{Hakuna Matata Gaming}

Son Düzenleme: 09-07-2017, Saat: 11:42, Düzenleyen: ` ripeNess.
Konuyu 24 saat icinde güncellenmezse
Çöp Kutusuna Tasınacaktır
@PowereXe
ve
@ -aLoNeDaRK-
yapabilir gibi gelior cünkü o bir prof :d

Son Düzenleme: 09-07-2017, Saat: 12:03, Düzenleyen: Mariachi.
aradan 5 geçti konu çöp kutusuna taşındı

Konu Kilitlenip çöpe taşındı

Ben yaparımda sonra çalıyor derler sinoplu gibi itler Gülücük

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | BANNER YAPIMI Akpınarr64 1 473 18-09-2020, Saat: 15:33
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Tüm isteklerinizi ücretsiz ve hızlı şekilde çözüyorum! ITenGriTR 8 1,015 18-09-2020, Saat: 12:29
Son Yorum: TheFlash
Silinmiş Konu   | Ücretsiz Furien Mod CT ve T Menü lazım coolzje 1 258 06-07-2020, Saat: 23:53
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Ücretsiz Mod Yapımı [ Pluginci Arayan Konuya ] By.KinG 10 547 25-10-2019, Saat: 11:46
Silinmiş Konu   | Ücretsiz Oda & Düşük Ping | TS3DayS.COM mryozgatlı 1 293 24-10-2019, Saat: 17:41

Task