Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Twitch Offline Screen

Konu

Son Düzenleme: 14-03-2019, Saat: 18:40, Düzenleyen: Pizza.
(14-03-2019, Saat: 18:36)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [Resim: grgXQ0.png]
Ah ah... Keşke özen göstersen renklerin uyumluluğuna dikkat etsen yazının, logonun orantısına boyutuna dikkat etsen güzel olabilirdi. Kimin yaptığını kullanmak v0ix'e kalmış bir şey. Soruma da halen cevap bekliyorum

Kardeşim ne uzatıyorsun sanamı beğendireceğim @v0ix 3 Saat içerisinde cevap vermez iseniz konu çözülmüş isteklere taşınacaktır.

@MuhammeDesiqn @"Hazreti Pizza" Birbirinize laf atmamalısınız. Tasarımlarınızı yapar atarsınız üyemiz hangisini kullanmak yada hangisinde değişiklik yapmak isterse zaten yazar konuyu uzatmayın kapatın.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
(14-03-2019, Saat: 19:43)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @MuhammeDesiqn @"Hazreti Pizza" Birbirinize laf atmamalısınız. Tasarımlarınızı yapar atarsınız üyemiz hangisini kullanmak yada hangisinde değişiklik yapmak isterse zaten yazar konuyu uzatmayın kapatın.
Kapatmıştık zaten Gülmekten Ölüyorum

@"Hazreti Pizza" Keyfine göre dostum, sonuçta emek var belli etmek gerek Gülücük

(15-03-2019, Saat: 15:11)v0ix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Hazreti Pizza" Keyfine göre dostum, sonuçta emek var belli etmek gerek Gülücük
Konunyz çözüldüyse belirtmeyi unutmayın.

Konu çözülmüştür, bu arada kavgaya gerek yok ikinizde bu işi çok iyi yapıyorsunuz. Ayriyetten ikinize de çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık.

Konu taşınabilir @MuhammeDesiqn

Konu "Çözülmüş İsteklere" taşınmıştır.

Bize Destek Olmak İstermisin?
Bu Konuyu Sosyal Medya Hesabında Paylasarak Bize Destek Olabilirsin
[Resim: 1JbAVp.png]

Instagram; zeze.stained
Facebook; Stained
Youtube; Stained
Steam; Zeze;Stained.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da