Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | [Twitch için offline BG]

Konu

Son Düzenleme: 28-06-2019, Saat: 16:33, Düzenleyen: 41aaa41.
Öncelikle merhaba ben okan az gören bir oyuncuyum. Ben sizden twitch kanaılm için offline bg (YAYIN KAPALI Arka planı yapmanızı istiyorum
İstediğim çalışma: ( OFFLİNE Arkaplan)
İstediğim renkler: ( Kırmızı veya siyah ı )
Özel Olarak: ( Ön planda Gözlüklü siyah tenli bir figürün resmi olsun o figür sağ alt tarafta dursun . işaret parmağı ile takvime işaret etsin. )
Benzer Çalışma: ( Twitch kanallarında bakabilirsiniz örnek olarak )
Eklemek Istedikleriniz: ( PAZARTESİ - SALI PERŞEMBE CUMA PAZAR GÜNLERİNİN Takvimi olsun .Pazartesinde Survival yazsın yan bir şekilde takvimi dolduracak kadar Salı da Action FPS Yazsın Perşembede Bağımsız yapımcı yazsın cumada Online game yazsın PAZAR da ise Bir beyin İki insan yazsın Gülmekten Ölüyorum )
Resim Boyutu: ( 1280X720)
Yazılacak Yazı: (Bir Tek takvim günleri ve takvimin altında dediğim figür olacak gözlüklü siyah tenli ve vücudu gözükcek üstündede Tisört ve Kot Pantolon tam ben  işaret parmağı olayınıda tam böyle pazartesiye işaret parmağını tutacak Gülücük Gülücük   birde bir gözü açık beyaza doğru diğer gözü ise tam siyah olacak Gülücük Teşekkürler (Benim gözlerin birisi hiiç görmüyor beyaz siyah yani açık siyah ondan ... öyle istiyorum Gülücük .)

Teşekkür ederim Gülücük Şimdiden Gülücük

Twitch kanalım

Beğendiğin bir tasarım varsa atar mısın

Son Düzenleme: 28-06-2019, Saat: 19:04, Düzenleyen: 41aaa41.
Tabikide atarım Bir aralar baze tv nin tasarımı vardı Aynen öyle Bulayım 1 saat içinde atacağım

Edit : Bulamadım çünkü :/ kimse takvimli overlay koymuyormuş artık Üzüldüm

(28-06-2019, Saat: 19:01)41aaa41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabikide atarım Bir aralar baze tv nin tasarımı vardı Aynen öyle Bulayım 1 saat içinde atacağım

Edit : Bulamadım çünkü :/ kimse takvimli overlay koymuyormuş artık Üzüldüm
Normal bir overlay yapalım ister misiniz?

Olur takvimli olsa iyi olurdu ama Gülücük Siz daha iyi biliyorsunuz bu işin ustası sizlersiniz sizin işinize karışmak istemem Gülücük

Renk Mavi ve Mor olabilir Gülücük Teşekkürler saygılar ....

(29-06-2019, Saat: 14:53)41aaa41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Renk Mavi ve Mor olabilir Gülücük Teşekkürler saygılar ....
Tamam birazdan yapıp atacağım.

Sen bitanesin @Pizza Gülücük Teşekkürlerimi sunuyorum sana Gülücük

Konu "Çözülmüş İsteklere" taşınmıştır.

Bize Destek Olmak İstermisin?
Bu Konuyu Sosyal Medya Hesabında Paylasarak Bize Destek Olabilirsin
[Resim: 1JbAVp.png]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | ts3 için avatar hellkinq2 2 502 30-11-2019, Saat: 17:40
Son Yorum: By.KinG
Çözüldü   | Twitch Panel 41aaa41 4 508 29-11-2019, Saat: 21:02
Son Yorum: Pizza
Çözüldü   | Facebook İçin Banner nemesiskingofcs 16 678 20-11-2019, Saat: 20:53
Çözüldü   | Mobil Uygulama İçin Logo !AKINCI! 7 423 20-11-2019, Saat: 16:21
Son Yorum: !AKINCI!
Çözüldü   | Oyunyöneticisi Serverim İcin Logo veya Ts3 Banner K0gamer 20 746 20-11-2019, Saat: 15:43

Task