İstediğim Çalışma : ( Twitch Offline Screen )
İstediğim Renkler : ( Farketmez, Genellikle CS:GO ile İlgileneceğim için O Tarz Uydurabilirsiniz. )
Özel Olarak : ( Bu Logo Kullanılırsa Çok Mutlu Olurum. )
Benzer Çalışma : ( https://i.hizliresim.com/bVaq0j.jpg )
Eklemek Istedikleriniz : ( Yapanın Şimdiden Ellerine Sağlık Diyorum, Teşekkür Ediyorum.)
Resim Boyutu : ( 1280 x 720 )
Yazılacak Yazı : ( " godkeyb " Yazılacaktır. Özel Olarak Olan Kısımda Belirttiğim Gibi Oradaki Logo Kullanılırsa Benzer Çalışmada ki Gibi Duvara vs. Konulabilir.. )
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 09-03-2019, Saat: 18:30, Düzenleyen: Pizza.
Godkeyb yazılıcak ve o logo kullanılıcak derken oradaki kartaldan mı bahsediyorsunuz yoksa logo direk mi geçirilicek
Son Düzenleme: 09-03-2019, Saat: 21:29, Düzenleyen: v0ix.
@"Hazreti Pizza" Oradaki "1903 Beşiktaş" Logosu direkt geçirilecek. Ayrıca Benzer Çalışmadaki Link Yanlış Olmuş. Bu Benzer Çalışma Olacak. https://i.hizliresim.com/YQ9vYl.jpg
Logoyu tam olarak çıkartamıyorum sürekli bir sorun çıkartıyor başka logo atsanız olmaz mı ya da psd varsa logonun onu atar mısınız?
Gerçekten zorladı resmen boya badana yaptım Duvardaki yazıyı sildim üstüne orayı düzelttim ve bu şimdiye kadar benim vaktimi en çok alan ve en çok yoran çalışmam oldu yeniden dizayn etmek vs. Logoyu düzgün bir şey atarsan veya psd olarak atarsan eklerim duvara, bir yerinde hata varsa kusura bakma düzeltirim olan yeri söylersen.
@"Hazreti Pizza" " Sadece Png Logo Bu " ya tıklayarak png logoyu alabilirsin, koyman daha da kolaylaşıcaktır. Şuan ki bile efsane ötesi, şimdiden eline sağlık.
Tamamdır saat 17 gibi yaparım o logoda glow olduğu için doğru dürüst seçim yapamamıştım 17 de yapar atarım
İlgin için teşekkür ederim, kendin bir de twitch panel'i yap, "tasarımcı" diye. Logonu koy üzerine. Twitch panelim'e koyayım. Emeğe saygı
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | Twitch Panel | 41aaa41 | 4 | 520 |
29-11-2019, Saat: 21:02 Son Yorum: Pizza |
|
Çözüldü | Twitch İçin Logo | hellkinq2 | 2 | 413 |
18-11-2019, Saat: 13:16 Son Yorum: Pizza |
|
Çözüldü | Twitch İstek PP Logo | `CoReCTioN* | 5 | 419 |
09-08-2019, Saat: 19:25 Son Yorum: Pizza |
|
Çözüldü | Twitch İstek PP Logo | `CoReCTioN* | 1 | 335 |