Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

TunnS[C] kimdir ? Ben açmasam olmazdı .

Konu

Merhaba 

Ben umut çapkın 19 yaşındayım.8 inci sınıftan berı cs oynuyorum online olarak.Jaıl de takıldıktan bir sure sonra biohazarda atıldım.Yıllarda Zombie Playboy , Zombie Turkey de oynadım Clan captanlıgı admınlık vs vs çok fazla çevre edndim dost arkadaş bağımlılık sebebimde bu oldu ortam çok ıyı olunca bırakasım gelmedı.Sonra kendi serverimizi açtık ve Zombie WarS adında birleştik lakin her başlangıcın bir sonu var.Yıllardır oynadığım bu oyunu 4 ay sonra tamamen birakıcam büyük ihtimal çünki yaş 20 oluyor askerlik geldi.Hayatıma ast subay vs rütbeli biri olarak devam etmeyi düşünüyorum.

Bana csdurağı forumu ve csailesi forumunun çok yardımı oldu.Haklarını ödeyemem heleki @ MawiLarq ilk başlarda butun konularıma cevap buldu.Hepinize minnettarım.Eğer bir yanlış yaptıysam sizden özür dilerim.Hakkınızı helal edin Gülmekten Ölüyorum

CapitaLL | Zombie WarS |'TR
Gülücük Helal Olsun Kardeşim
ilk zamanlarda günde 10 isteğini yapıyorduk ogünleride unutmadık Gülmekten Ölüyorum

Helal olsun kardeşim Gülücük

Helal olsun

BİR İŞİN HIZLI OLMASINI İSTEYEMEZSİN

OLMAMASINIDA İSTEYEMEZSİN         

ZAMANI GELİNCE GEÇ KALDIĞINI FARK EDERSİN.
Imkansız Gülmekten Ölüyorum

@ baran Kalkmaz eyw sagolasın

Tek istediğim şey sağ sağlim dönmen : )

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
FakeDesigN Kimdir ? Ne İşler Yapar ? FakeDesigN 6 1,125 20-01-2020, Saat: 23:14
Son Yorum: karabeybı
KONYALI Kimdir ? ( Bence OKU ) KONYALI 1 454 19-01-2020, Saat: 01:45
Son Yorum: MawiLarq
Siyah Sancak Kimdir ? muhammet0660 2 379 06-01-2020, Saat: 16:16
Son Yorum: muhammet0660
FurkanGs1905 Kimdir ? Furkangs1905 2 389 08-12-2019, Saat: 00:32
Son Yorum: Furkangs1905
Virüs* [ DoktorBey ] Design Kimdir ? Hüseyin Orkun 7 477 21-11-2019, Saat: 10:20
Son Yorum: MarcoGames

Task