Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Acil   | TL VERME

Konu

Basebuilder için amx_tlver gibi bir plugin lazım amx_jbver vardı yöneticilere özel o çalışmadı ama basebuilderde yardım ederseniz sevinirim.

2 TANE MENÜ OLSUN 1-KENDİNE TL VER 2-KİŞİYE TL VER Şeklinde yapılırsa çok iyi olur ama olmassa amx_tlver komutuda işimizi görür.

Biri Yapıp Atmıştı Ya Elinde Olan Yada Bilen Varsa Atabilirmi Ben Bulamadım da Gülücük

Sexy Girls from your city
amx_jber plugini çalıştı bende. kendine tam yetki ver çalışması lazım

Metodu olan topal, metodsuz koşandan daha iyi ilerler.

Francis bacon de comolokko
Basebuilderde çalışmaz denedim bende jbveri zamanında emirhan menüye koymuş tl pluginide sma yok olsa atarım.

{Hakuna Matata Gaming}

Yapıyorum konuyu çöpe falan taşımayın, yarın atacağım.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Bu tl verecektir -> amx_tlver nick miktar fakat ikinci attığım native işlemi bbmenunuze entegre etmeniz gerekmektedir.
Kod:
#include <amxmodx>
#include <fun>
#include <amxmisc>
#include <hamsandwich>
#include <cstrike>
#include <fakemeta>
#include <engine>

#define L_YETKI ADMIN_RCON  // yetkıyı burdan deistirin

native bb_get_user_tl(id)
native bb_set_user_tl(id, miktar)

public plugin_init() {
   register_plugin("TL Verme", "1.0", "Epslion")

register_concmd("amx_tlver", "tlver", L_YETKI, "<isim> <miktar>")
}
public tlver(id,level,cid) {
   if (!cmd_access(id,level,cid,3)) return PLUGIN_HANDLED

new argument[32],packs[4]

read_argv(1,argument,31)
   read_argv(2,packs,3)

new player = cmd_target(id,argument,CMDTARGET_ALLOW_SELF)

if (!player) return PLUGIN_HANDLED

new int_packs = str_to_num(packs),name[32],name2[32]
   if (int_packs < 1){
      client_print(id,print_console, "Oyuncuya TL Verme Yetkiniz Yok")
      return PLUGIN_HANDLED
   }
   get_user_name(id, name, 31)
   get_user_name(player, name2, 31)
   bb_set_user_tl(player, bb_get_user_tl(player) + int_packs)

return PLUGIN_HANDLED
}

bbmenuye entegre etmeniz gerekmekte.

Kod:
public plugin_natives() {
   register_native("bb_get_user_tl", "native_bb_get_user_tl", 1);
   register_native("bb_set_user_tl", "native_bb_set_user_tl", 1);
}
public native_bb_get_user_tl(id) {
   return g_bbpacks[id];
}
public native_bb_set_user_tl(id, miktar) {
   return g_bbpacks[id] = miktar;
}

# Forum Kuralları #

@Epslion Bu Yazdığın Kodlar Çalışmama İhtimali Yüksek Çünkü Kullandıkları BBMenüde TL Miktarını Hangi Değişken Olarak Kullandıkları Belirsiz

@ BaseBuilder Kullandığınız BBMenüyü Atarsanız İçine Entegre Edebilirim

@Kirito Oraya native bir işlem bıraktım, onu bbmenu en altına bile copy paste yapsalar çalışacaktır, öbür türlü zaten çalışmayacaktır, ek olarak 4 farklı bbmenude denenmiştir, sorunsuz çalışmaktadır, serverde denenmiştir çalışmaktadır.

# Forum Kuralları #

@Epslion Mesela Atıyorum BBMenüsü Yaklaşık 5000 Satır Bunun 500 Satırı Para Değişkeninden Oluşuyor Atıyorum Para Değişkenide g_para[33] Şimdi Senin Dediğinin Çalışması İçin Arkadaşın BBMenüsünde Her Gördüğü g_para[33] Değişkenlerine Durumuna Göre bb_get_user_tl yada bb_set_user_tl Komutları İle Değiştirmesi Lazım Belki Şansına Değişkeni g_bbpacks[33] 'dir.Özel Bir Kodlama BBMenüde Bu Nativeler Geçersiz Kalır

Sadece elimde olanları denedim, ve bildiğim kadarıyla zaten bbmodun genel olarak tl sistemi g_bbpacks dir, internet üzerinde henüz dediğinle karşılaşmadım, ama menüsünü atarsa ayarlayabilirm.

# Forum Kuralları #

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | HER EL BAŞI OTO CEPHANE PAKETİ VERME MoruQ* 9 469 26-11-2019, Saat: 14:30
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | HER EL OTO CP VERME MoruQ* 2 324 25-11-2019, Saat: 18:39
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | TeamSpeak 3 2019 Server Admin Server Query Verme xxmen26 1 1,356 05-02-2019, Saat: 22:49
Son Yorum: muh4mmed
Silinmiş Konu   | T'DE İKEN MG VERME SORUNU YARDIM Dquard 1 380 14-10-2018, Saat: 02:05
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | T'DE İKEN MG VERME SORUNU YARDIM Dquard 2 425 14-10-2018, Saat: 01:41
Son Yorum: ITenGriTR

Task