Panelimize WİSECP Modülü yazılmıştır. Tek Panel üzerinden Hem Whmcs Hem Wisecp Yazılımı ile çalışmaktadır.
Modül üzerinden güncelleme sağlanmıştır. Müşteri Paneli Üzerinden Sadece Start stop işlemi yapılmaktaydı. yeni güncelleme ile Start Stop , JTS3 Bot ve Sinusbot işlemlerini müşteri panelinden yönetebilmektedir.
Saygılarımızla
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 01-08-2019, Saat: 18:48, Düzenleyen: REDTEK.
@ SadeBilisim neden 1 aylık ve 1 bayı fiyatı yok 
iyi satışlar bu arada
fb atarmısın eklım panel alıcak olursam

iyi satışlar bu arada

ι̇уιℓιğє ιуιℓιк нєя кιşιηιη кαяı,
кöтüℓüğє ιуιℓιк єя кιşιηιη кαяı.
-----------------------------------------
-------------> Furkan Sürmeli = REDTEK <-------------
Son Düzenleme: 01-08-2019, Saat: 19:10, Düzenleyen: SadeBilisim.
merhabalar iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz...
kişisel facebook hesaplarını iletemiyoruz malesef bizlere info@ SadeBilisim.net üzerinden veya web sitemiz www.sadebilisim.net 'e kayıt olarak ulaşabilirsiniz.
aylık paketlerimiz bulunmuyor çünkü sunduğumuz fiyatlar aylık fiyatlandırmaya göre zaten çok uygun. 1 adet bayi hesabı açmak isterseniz bu konuda teklif iletebiliriz. süre konusunu bizimle PM olarak iletirseniz yardımcı olmak isteriz.
Saygılarımızla
Eklemeyi unuttuğumuz kısımları ekledik.
Son güncelleme ile ilgili bilgi verelim ;
Sunucu bilgileri girildiği zaman SSH 22 stabil olarak bu port üzerinden sorgu yapılmakta . fakat ssh portunu değiştirdiğiniz zaman bağlantı sağlamamakta idi bu süreç ile ilgili çalışmamızı SSH Port kısmı ekliyerek istediğiniz port üzerinden sorgu yapacaktır.
Yeni Tasarım Çalışmamız devam ediyor. tamamlandığı zaman sizinle paylaşmış bulunacağız.
Bayram için Kampanya Yapmış bulunuyoruz.
Herhangi Bir Paketi 09.08.2019 tarihine kadar alım yaptığınız taktirde %50 indirim sağlanmaktadır.
kişisel facebook hesaplarını iletemiyoruz malesef bizlere info@ SadeBilisim.net üzerinden veya web sitemiz www.sadebilisim.net 'e kayıt olarak ulaşabilirsiniz.
aylık paketlerimiz bulunmuyor çünkü sunduğumuz fiyatlar aylık fiyatlandırmaya göre zaten çok uygun. 1 adet bayi hesabı açmak isterseniz bu konuda teklif iletebiliriz. süre konusunu bizimle PM olarak iletirseniz yardımcı olmak isteriz.
Saygılarımızla
(01-08-2019, Saat: 18:47)REDTEK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ SadeBilisim neden 1 aylık ve 1 bayı fiyatı yok
iyi satışlar bu aradafb atarmısın eklım panel alıcak olursam
Eklemeyi unuttuğumuz kısımları ekledik.
Son güncelleme ile ilgili bilgi verelim ;
Sunucu bilgileri girildiği zaman SSH 22 stabil olarak bu port üzerinden sorgu yapılmakta . fakat ssh portunu değiştirdiğiniz zaman bağlantı sağlamamakta idi bu süreç ile ilgili çalışmamızı SSH Port kısmı ekliyerek istediğiniz port üzerinden sorgu yapacaktır.
Yeni Tasarım Çalışmamız devam ediyor. tamamlandığı zaman sizinle paylaşmış bulunacağız.
Bayram için Kampanya Yapmış bulunuyoruz.
Herhangi Bir Paketi 09.08.2019 tarihine kadar alım yaptığınız taktirde %50 indirim sağlanmaktadır.
Son Düzenleme: 01-08-2019, Saat: 20:21, Düzenleyen: REDTEK.
@ SadeBilisim aylık olmaması sıkıntılı bır durum bn 1 aylık bayı acmayı dusunursem sızden panel alamıcam o zaman
paketlerın duzenlenmesı gerekmekte adam 1 aylık bayı ıcın 6 aylık panel almazkı mantıken
paketlerın duzenlenmesı gerekmekte adam 1 aylık bayı ıcın 6 aylık panel almazkı mantıken

Son Düzenleme: 01-08-2019, Saat: 22:02, Düzenleyen: SadeBilisim.
(01-08-2019, Saat: 20:21)REDTEK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ SadeBilisim aylık olmaması sıkıntılı bır durum bn 1 aylık bayı acmayı dusunursem sızden panel alamıcam o zamanpiyasada 1 bayi hakkı aylık 5 tl olduğunu varsayalım. 6 x 5 TL = 30 tl yapar. yeni bayilik sattı oldu 2 bayi. 6 x 10 tl = 60 tl. 6 aylık ödiyeceği tutar. yani aslında sizin hesaplarınıza göre biz zaten dediğiniz şekilde karlı oluyoruz.

yinede talebinizi not aldım uygun görmemiz durumunda güncelleme sağlayacağız. Ayrıca Bayram kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerimiz 50 tl yerine 25 tl ödiyecekler ve 24 ay sabit fiyat garantisi ile bu şekilde devam edebilirler.
saygılarımızla
ayrıca siz konuyu yanlış okudunuz sanırım. bu paketlerimiz bayilik açana değil Bayilik satana . 1 ay teamspeak3 bayi satıp kapatacaksanız neden bu işe gireceksiniz ki ?
eğer bayi iseniz ve müşterilere bireysel satış yapıyorsanız tabiki aylık paketlerimiz var detaylı yardımcı olabilmem adına PM üzerinden numaranızı iletirmisiniz rica etsem ?
Son Düzenleme: 02-08-2019, Saat: 14:15, Düzenleyen: REDTEK.
haklısınız ama adam 6 aylık almıcaksa tercıh etmez ve 1 tl 1 bayılık hakkı satan panel bılıyorum bn
genede sizin tercihiniz iyi satışlar
anladım bn konuyu yanlıs okumusum ayrıca siz konuyu yanlış okudunuz sanırım. bu paketlerimiz bayilik açana değil Bayilik satana . 1 ay teamspeak3 bayi satıp kapatacaksanız neden bu işe gireceksiniz ki ?
eğer bayi iseniz ve müşterilere bireysel satış yapıyorsanız tabiki aylık paketlerimiz var detaylı yardımcı olabilmem adına PM üzerinden numaranızı iletirmisiniz rica etsem ? anladım

anladım bn konuyu yanlıs okumusum ayrıca siz konuyu yanlış okudunuz sanırım. bu paketlerimiz bayilik açana değil Bayilik satana . 1 ay teamspeak3 bayi satıp kapatacaksanız neden bu işe gireceksiniz ki ?
eğer bayi iseniz ve müşterilere bireysel satış yapıyorsanız tabiki aylık paketlerimiz var detaylı yardımcı olabilmem adına PM üzerinden numaranızı iletirmisiniz rica etsem ? anladım

Bu Panel Bayilik almak isteyen müşterilere web panel hizmetini sunmak isteyen arkadaşlar için geçerli paketler. yadi hizmet sağlayıcılar için. eğer siz ben bayiliğimi kendim kurdum bana sadece panel lazım derseniz
Aylık 5 TL üzerinden yardımcı olabiliriz
Saygılarımızla
Aylık 5 TL üzerinden yardımcı olabiliriz
Saygılarımızla
(02-08-2019, Saat: 14:15)REDTEK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: haklısınız ama adam 6 aylık almıcaksa tercıh etmez ve 1 tl 1 bayılık hakkı satan panel bılıyorum bn
satışımız devam etmektedir.
Vergi levhanız var mı ?
Son Düzenleme: 18-08-2019, Saat: 20:33, Düzenleyen: SadeBilisim.
konunun vergi levhası ile alakasını anlamadım , satış yapan kimseye sorulmamış bizesorulmuş ekliyelim 
Firma Bilgileri
Balaman Bilgisayar ve Bilişim Hiz.San.Tic.LTD.ŞTİ.
Vergi Dairesi:Güneşli
Vergi No:135 029 3496
paneli direk satın almak isteyen arkadaşlar iletişime geçmesi durumunda fiyat verebiliriz.

Firma Bilgileri
Balaman Bilgisayar ve Bilişim Hiz.San.Tic.LTD.ŞTİ.
Vergi Dairesi:Güneşli
Vergi No:135 029 3496
paneli direk satın almak isteyen arkadaşlar iletişime geçmesi durumunda fiyat verebiliriz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
TeamSpeak3 Ts3dns (Ücretsiz) | clim | 0 | 274 |
17-10-2021, Saat: 17:42 Son Yorum: clim |
|
Türkiyenin En İyi Teamspeak3 Oluşturma Platformu [FREETS3 SYSTEM] | sevket | 11 | 707 |
08-08-2021, Saat: 01:02 Son Yorum: ahmedo5959 |
|
Bedava TeamSpeak3 Serveri Açma | !AKINCI! | 92 | 7,643 |
07-08-2021, Saat: 23:32 Son Yorum: ahmedo5959 |
|
Webiay - Free TeamSpeak3 Hizmetleri | omerozkayy | 0 | 455 |
29-12-2020, Saat: 12:24 Son Yorum: omerozkayy |
|
Teamspeak3'de Nick Uzatma,Gizli Nick Yapma | muh4mmed | 41 | 10,163 |
13-12-2020, Saat: 21:25 Son Yorum: thecolak |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi