Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Teamspeak 3 İconları İçin Adobe Photoshop CS6 Şekilleri

Konu

Son Düzenleme: 06-07-2018, Saat: 17:27, Düzenleyen: DragonLoRe*.
İstek Sahibi : DragonLoRe*
Konu İçerik : Teamspeak 3 İçin Adobe Photoshop CS6 Şekilleri

Detaylı Açıklama : Teamspeak 3 de herkes yani çoğu kişi cs6 ile yapıyor iconları peki şu(Stajer'in Çekici,Müzik Botunun Kulaklığı,Misafir Üyedeki İnsan Resmi,Özel Üyedeki Yıldız Resmi,Mobil Üyedeki Telefon Resmi veya Arama İconu,Tekrar Mobil Üyedeki Telefon Resmi,Editör Deki Boya Fırçası,Youtuberdeki YouTube logosu)bu iconları nasıl yapıyorlar Adobe photoshop daki şekillerde saydıklarım yok eğer varsa şekili atarmısınız yükleyeyim şekil yükle yeri varda bende şekil yok arattım googlede çıkmadı.
NOT: Bana yukarıdaki saydıklarımın hepsi lazım.

Alıntı:Kimseye gerektiğinden fazla önem verme! Yoksa, unutulursun.
Birde Counter Strike 1.6 Simgesi

Kardeşim Onları İnternet 'ten bakıp bulabilirsin bazıları photoshop var siyah bi fare var onun altında kare var ona sağ tık yap orda yıldız cıkacak ona bas sorna yukarda sekil cikacak ona bas orda aşa bakmış bi yer var ona baş tümü seç sorna tmm bas cikar cs 1.6 ve youtube logosu yok cs 1.6 png yaz cikar ztn.

NE YAZSAM BİLEMEDİM ŞUAN SEN SOYLE YAZALIM . : ) xd
Yardımınız için çok teşekkürler dün baya baktım bulamadım yıldızı şimdi tek seferde buldum.
Yıldızın Resmi;
[Resim: k6v4XW.png]
Aradığım yıldızı buldum dün baktım farklı farklı yıldızlar vardı.

Birde o YouTube ve Cs 1.6 logolarına nasıl renk veriyorlar ben paintten her kareyi tek tek  boyuyordum CS6 da nasıl ? renk ayarıylamı yapıyorlar yoksa renk kaplamaylamı cevabınızı bekliyorum çok teşekkürler tekrardan.
NOT: Renk ayarı dediğim şeyin resmi aşağıda;
[Resim: Y6bnO6.png]

diyelim cs 1.6 beyazmı yapacak yoksa 2 renkmi

internette aratarak photoshop renk pack indirebilirsiniz

Konu Çözüldüyse Belirtin

! RasKoLn. ! senin dediğine cevap : Tek renk sarı olacak.
BarisKarademir [Youtuber] Senin dediğine cevap : Nasıl bir şey bilmiyorum ilk kez şimdi indirdim kullanımı herhalde fotoğrafa efekt veriyor ama bana o lazım değil ikonlar için renk vermesi lazım

Yani Buradaki ni anlatmaya çalışıyorum 5Renk&5Şekil olan Morun katmanını açınca Mor oluyor eğer Mavi katmanı morun üzerindeyse maviyi açınca her şey mavi oluyor morsa veya ne renkse bunu nasıl yapabilirim onu soruyorum.

Hâlâ çözülmedi.

Diyelim Cs 1.6 icon indirdiniz icon üstüne atınız diyelim o beyaz siz onu mavi yapacaksanız o indirdigin cs6 attıgın şeyin üstüne gelin 2 defa bassın sornada orda renk kaplaması yapın olur 

2 .) bide o renkleri forumda vardı glb onu araştırın bulursunuz olmasa o psd alınız

Ben direk psd deki renk kaplamayı değiştirdim sarı yaptım fakat ığlamur çayı yaprağı gibi kapalı sarı rengi oldu açık sarı yapamadım. Nedeni nedir ?

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | TeamSpeak 3 Yılbaşı Odası ? 2020 ? BogiReisHD TR 3 563 18-09-2020, Saat: 15:40
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | SERVERİM İÇİN TS3'E BANNER YAPACAK? (ACİL) naspeca75 1 335 18-09-2020, Saat: 15:33
Silinmiş Konu   | Serverım İcin isabey67 1 325 18-09-2020, Saat: 13:08
Silinmiş Konu   | PRO PUBLİC SERVERIM İCİN BANNER isabey67 1 338 18-09-2020, Saat: 13:07
Silinmiş Konu   | Forum sitem için FrİDaY 2 315 18-09-2020, Saat: 13:06

Task