Bazı sunucu sahipleri oyuna giremiyor ama panele girebiliyor ama oyundan yazılan şeyleri yada onlara mesaj ietemiyosun bence panele oyuna panelden mesaj gonderme ve oyunda yazılanları panelden görme öle bişi ekleyebilirseniz güzel olr bence ana sayfa oyuncuların altına eklenirse güzel olur.
@OyunYoneticisi
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
hlsw programı var bunun için daha pratik
ama yinede hani ekliyebilirseniz ekleyin bence bunu bilmeyenlerde olabilir
örnek : ben
örnek : ben
Arkadaş oyuna panelden duyuru göndermekten bahsediyor giremediği süreç anladığım kadarıyla.
Ki HLSW programı oyunda kimin ne olduğunu oyun içini vs. gösteriyorda oyun içine herhangi bir yazı yollamayı sağlamıyor diye biliyorum. Arkadaşın dediği de mantıksız sayılmaz.
Ki HLSW programı oyunda kimin ne olduğunu oyun içini vs. gösteriyorda oyun içine herhangi bir yazı yollamayı sağlamıyor diye biliyorum. Arkadaşın dediği de mantıksız sayılmaz.
YA HAYRAN KALACAKSINIZ YA DÜŞMAN!
İKİ KRALLIK TEK SERVER!
SUNUCU IP : 95.173.173.104
hlsw ile tüm yazıları okuyabilir ve her türlü amx ve say mesajı gönderebilirsiniz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Panelden Chat Görüntüleme Sistemi [DEV İSTEK] | MertS. | 3 | 662 |
27-09-2019, Saat: 15:12 Son Yorum: XaRex |
|
Panel Chat Kayıtları | tepegoz | 12 | 837 |
18-04-2019, Saat: 17:05 Son Yorum: Kirito |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi