Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Panel Chat Kayıtları

Konu

Panelde oyun içi yazışmaları görüntüleyebileceğimiz bir sayfanın olması ve bu sayfanın aynı adminlik kayıtları gibi günlük olarak kaydedilmesi iyi olurdu.

Güzel olabilir, aylık haftalık günlük veyatta isim ara gibi özelliklerlede taçlandırılabilir

plugin ile yapabılırsınız kendı serveıme plugın ıle yaptım gayet otomatik

(16-04-2019, Saat: 20:19)psx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: plugin ile yapabılırsınız kendı serveıme plugın ıle yaptım gayet otomatik
Bu konuda haklısın ancak panellerde olması daha sağlıklı olacaktır sunucular için

bunu panele log aldırmaktan ziyade discord için eklenti hazırlıyoruz.
tüm log kayıtlarını , admin kayıtlarını discord a sürekli olarak iletmek için csgo da ki gibi otomatik sistem olacak.

(18-04-2019, Saat: 15:43)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bunu panele log aldırmaktan ziyade discord için eklenti hazırlıyoruz.
tüm log kayıtlarını , admin kayıtlarını discord a sürekli olarak iletmek için csgo da ki gibi otomatik sistem olacak.
Bu durumda müşterilere TS3 kullandırmak yerine Discord kullandırmayı - teşvikliyor- amaçlıyorsunuz.

PHP Kod:
<script>
var 
_neo "Hi, Neo"
var _neo2 "follow the white rabbit.."
document.write(_neo "Enter the Matrix;" _neo2)
</
script

(18-04-2019, Saat: 15:55)Neo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-04-2019, Saat: 15:43)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bunu panele log aldırmaktan ziyade discord için eklenti hazırlıyoruz.
Bu durumda müşterilere TS3 kullandırmak yerine Discord kullandırmayı - teşvikliyor- amaçlıyorsunuz.
zaten ts3 leri kaldırdı oyunyoneticisi mumble a gecirmeye teşvik ediyor suan

@.CrosS* Mumble'a geçmeyi teşvikleseydi discord için api hazırlamazdı diye düşünüyorum.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
(18-04-2019, Saat: 16:25)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @.CrosS* Mumble'a geçmeyi teşvikleseydi discord için api hazırlamazdı diye düşünüyorum.
[Resim: 5cb87bafaa1d3_screenshot-20190418-162849.jpg]

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Benim buradan anladığım geçici olarak mumble'a geçiş yapılıyor.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Panelden Chat Görüntüleme Sistemi [DEV İSTEK] MertS. 3 666 27-09-2019, Saat: 15:12
Son Yorum: XaRex
swdeki chat caca3457 4 433 23-04-2019, Saat: 11:26
Son Yorum: OyunYoneticisi
Panel Geliştirme Ve Server Geliştirme Hk. .CrosS* 7 639 21-12-2018, Saat: 12:18
Son Yorum: Kalipso22

Task