Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Steam vitrin

Konu

Istediğim Çalışma : ( Steam Çizim Vitrini)
Istediğim Renkler : ( Verdigim Linkteki gibi )
Benzer Çalışma : ( Yapıcagınız Şey : [/url][url=https://steamcommunity.com/id/twineyS/]https://steamcommunity.com/id/twineyS/ )
Eklemek Istedikleriniz : ( burakdonmez yazan yere muratekin veya murattekin yazcaksiniz 2- twineldyS yazan yere sizofreN yazcaksınız)

eskiden yapılmıştı zaten Üzüldüm https://i.hizliresim.com/2a5boj.gif ) ama arkadaş boyutunu tam ayarlayamış direk boyutunuda buyulte bilirsiniz boyutu attıgım linkteki gibi olursa sevınıorımn ( yandakı kucuk dikdörtgen'de yapın )

8 MB Geçmesin!

bu vitrin level kaçta açılıyor?

10 lvlde

Bizi lüks meyhanelerde aramayın.biz dost şarabı içenlerdeniz.bize bu aşk nedir diye sormayın.biz eses aşkı uğruna ölenlerdeniz

Steam Profile
Son Düzenleme: 14-07-2018, Saat: 21:58, Düzenleyen: BarisKarademir.
kardeşim attıgın linkteki morlu twineys olan çizim vitrini hazır bir dosyadan düzenlenmiş sadece. Bir sitede vardı indirme linki şuan hatırlamıyorum orda bunun gibi çeşit çeşit birsürü dosyalar var attığın çizim vitrini gibi az araştırırsan bulur kendinde yapabilirsin bu konu hakkında grafik kategorisinde açtığın 8 konu felan araştırırsan kendin bulup duzenleyebilirsin sürekli istiyorsun ve hiçbirini beğenmiyorsun

google a "Steam Artwork showcase template" yazısını yazar aratırsan bunun gibi çeşitli ve aynısını bile bulup duzenleyebılırsın Gülücük

kardeşim zaten ben yazdım şunun gıbı olsun dıyorum konuyu 1 kere açtım siz farklı farklı şeyler atıyorsunuz beğenmekle değilk otekı konuda yanlarını atın diye belirttim zaten ama işte dinlemiyorsunuz direk atıyorsunuz mumkunse su konularu steamdan anlan biri yapsın

Daha önce sana aynısını biri yapıp atmış kardeşim, bu seferde farklı yazıda istiyorsun after effects programını ındırıp attıgım lınkte adam kendı gosterıyor nasıl duzenlendıgını ve yanlarının duzenlendıgını eğer bekledıgın sonucu alamıyorsan kaç haftadır sureklı konu açmak yerıne programı ındırıp vıdeoyu ızleyıp 2 dk da yapabilirsin Gülücük

Farklı Yazı Degıl Sadece boyutu buyultulmesını ıstıyorum zaten lınkı verdım bırı ındırım yapıp ata bılır yapa bılsem yaparım işte ve bu sizin gibi kişilerle muhabbete gırmeden yapardım zaten ypaa bılsem Gülücük bide tabi diktortgeni yapmasını ıstedım o kadar

tamamdır boyutu buyulturum o zaman eve geldiğimde teslim ederim

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Steam Avatar logo numankaya 3 796 18-09-2020, Saat: 12:34
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Steam Profil İstiyorum BenFero 4 700 28-11-2019, Saat: 20:11
Son Yorum: By.KinG
Çözüldü   | Steam profil fotoğrafı istek AdaletNamluda 7 767 14-08-2019, Saat: 03:00
Son Yorum: MuhammeDesiqn
Çözüldü   | Steam Çizim Vitrini Tasarım ZσρняεS 27 2,552 30-07-2019, Saat: 13:43
Son Yorum: Pizza
Çözüldü   | Steam Profil Logo İstek WX''Timer 6 1,197 03-05-2019, Saat: 10:38
Son Yorum: Zeze.Stained

Task