Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Steam Çizim Vitrini Tasarım

Konu

Son Düzenleme: 26-07-2019, Saat: 20:20, Düzenleyen: ZσρняεS. (Sebep: ekleme yaptım)
İstediğim çalışma: Steam Çizim Vitrini Tasarımı
İstediğim renkler: Yeşil Kırmızı Siyah vb. kafana göre
Özel Olarak: Neon renkler, hareketli gif, ve uzun çizim vitrini
Benzer Çalışmahttps://steamcommunity.com/id/elvisiniz buna benzer olabilir 
Eklemek Istedikleriniz: Nick im ve altına nickin boyutundan daha küçük olarak welcome to my profile yazısı
Resim Boyutu: Çizim vitrinini hazırlayan arkadaş boyutu arka plana göre hazırlayacağını biliyordur zaten Gülmekten Ölüyorum 
Yazılacak Yazı : https://steamcommunity.com/profiles/76561198321446171/ profilimdeki nick (ıp adresi değil sadece şekilli bir zophres var o benim nickim işte o Gülmekten Ölüyorum Bana yardımda bulunacak herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum iyi günler diliyorum Gülmekten Ölüyorum Gülmekten Ölüyorum Gülmekten Ölüyorum  nickim bu sitedeki nick ile aynı teşekkürler Gülmekten Ölüyorum

Son Düzenleme: 26-07-2019, Saat: 21:06, Düzenleyen: MeroM.
Nick konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Direk düz ZAPHRES olabiliyor. İsminizin logosu veya önerdiğiniz yazı fontu varsa yazabilirmisiniz?
Bu arada arka plan kalitesi düşük kalmış

Son Düzenleme: 26-07-2019, Saat: 21:13, Düzenleyen: ZσρняεS.
(26-07-2019, Saat: 21:05)MeroM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nick konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Direk düz ZAPHRES olabiliyor. İsminizin logosu veya önerdiğiniz yazı fontu varsa yazabilirmisiniz?
Bu arada arka plan kalitesi biraz düşük
Nickim Zophres düz olsada olur zaten şekilli olmadığını biliyordum deniyim dedim :d ha birde arka plan kalitesi neden düşük sorabilirmiyim ?

font olarak LeviBrush kullanabilirmisin

Arka plan kalitesi hangi oyun'dan düşmüş olabilir acaba? Gülücük
Yani oyun'a bağlı kalite açısından kötü mesela benimkim https://steamcommunity.com/id/ertas715/

Son Düzenleme: 26-07-2019, Saat: 21:17, Düzenleyen: ZσρняεS.
oyunla alakası var mıydı ki nasıl oluyor o

arka plan ismi dg2 showdown yazı fontunud atıyorum

oyunda defense grid 2

envanterinden bir öğeyi satip güzel bir arka plan alsan güzel olur. Sadece bi öneri, akşam geç bakarım
bu arada 1. kısma nick'in, 2. kısma Welcome mı yazılacak?
[Resim: BOvqPD.png]

yazı fontu burada birde ben sana şimdi yeni bir arka plan ismi atacağım bekler misin ?

.rar Hydra Font Paketi.rar (Dosya Boyutu: 3.66 MB | İndirme Sayısı: 0)
Üstte bi yazı yazdım okurmusun, yeni arka planı satın almayı unutma

(26-07-2019, Saat: 21:18)MeroM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: envanterinden bir öğeyi satip güzel bir arka plan alsan güzel olur. Sadece bi öneri, akşam geç bakarım
bu arada 1. kısma nick'in, 2. kısma Welcome mı yazılacak?
[Resim: BOvqPD.png]
yok 1.kısmın ortasına nick yazıp en alt kısma ince şekilde welcome to my profile yazarsan sevinirim uzun olan kısmında ortasına alevli neonlu bir z koyarsan tadından yenmez :d <3

tamam sonra arka planı atarsın

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Steam Avatar logo numankaya 3 601 18-09-2020, Saat: 12:34
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Steam Profil İstiyorum BenFero 4 516 28-11-2019, Saat: 20:11
Son Yorum: By.KinG
Çözüldü   | Klan Tasarım İsteğim Muptela 18 599 19-11-2019, Saat: 16:53
Son Yorum: By.KinG