Istediğim Çalışma : ( Steam Çizim Vitrini )
Istediğim Renkler : ( Mavi )
Özel Olarak : ( Yazılacak yazı ; SeoN + sağ tarafta uzun Olan Bölümde alt alta CSGO YAZSIN)
Benzer Çalışma : ( https://i.hizliresim.com/moWNlY.png )
Eklemek Istedikleriniz : ( Arka Plan Steam Profilim : https://steamcommunity.com/profiles/76561198217727625/ )
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
bakn yokmu
arkadaşlar acil bi bakın
@!ALİREİS Bakılır bekleyin.
(17-09-2018, Saat: 23:09)şambalüt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ emre Özdemir seneye bakılır inşallahEğer bilen bir arkadaş varsa bakar
Dostlar steam çizim vitrini gibi çalışmalar şuan forumda aktif olan moderatör arkadaşların kullandığı programlardan değildir . Bu sebepten forum kullanıcıları biz hariç size destek olabilirler ben biz bu programı edinene kadar konu açtırmayacaktım ancak şimdilik böyle devam etsin destek sağlanmazsa bu uygulamayı yürütürüz .
Son Düzenleme: 18-09-2018, Saat: 17:20, Düzenleyen: şambalüt.
bu tasarımı beğenmediysan yapabileceğim birşey yok, tabi texas muhtarına gelince onu 40TL'ye yapıyorlar, istersen 40TL'ye aynısını yapayım?
ve bu tasarım 5 tl ye yapılıyor bilgilendirmek istedim, Arka Plan Çöp Kendine Başka Arka Plan Bul
ve bu tasarım 5 tl ye yapılıyor bilgilendirmek istedim, Arka Plan Çöp Kendine Başka Arka Plan Bul
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | Steam Avatar logo | numankaya | 3 | 610 |
18-09-2020, Saat: 12:34 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Steam Profil İstiyorum | BenFero | 4 | 522 |
28-11-2019, Saat: 20:11 Son Yorum: By.KinG |
|
Çözüldü | Steam profil fotoğrafı istek | AdaletNamluda | 7 | 595 |
14-08-2019, Saat: 03:00 Son Yorum: MuhammeDesiqn |
|
Çözüldü | Steam Çizim Vitrini Tasarım | ZσρняεS | 27 | 2,208 |