Istediğim Çalışma : ( Steam avatar )
Istediğim Renkler : ( Farketmez )
Eklemek Istedikleriniz : ( Sizofren Yazcak )
Yapıcak Arkadaşlara Şimdiden Kolay Gelsin : Ne kadar hızlı o kadar iyidir.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 12-06-2018, Saat: 22:54, Düzenleyen: muh4mmed.
ee bi repi hak ettik
boyutu büyük gelirse paintten düzeltirsin
logonun yanındakiler pürüzlü gözüküyor büyük olduğuından steam ekleyince öğle gözükmez
boyutu büyük gelirse paintten düzeltirsin
logonun yanındakiler pürüzlü gözüküyor büyük olduğuından steam ekleyince öğle gözükmez
Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
dünden daha iyi olmaktır..
Baska Varsa Alabilriim
Ne istediğinizi detaylı olarak belirtseniz tek tasarımda istediğiniz çalışma ortaya çıkar , burası size özel bir sayfa değil yani hiçbirşey belirtmeden tasarım istiyorsunuz ve atılan tasarımın üzerine başka bir tasarım istiyorsunuz . Yanlış bir duruş sergiliyorsunuz bilginiz olsun .
Şimdi detaylı bir şekilde nasıl bir tasarım istediğinizi belirtin ona göre bir çalışma ortaya koyalım , iyi forumlar . @Murat99
Şimdi detaylı bir şekilde nasıl bir tasarım istediğinizi belirtin ona göre bir çalışma ortaya koyalım , iyi forumlar . @Murat99
İşte Steam Avatara Daha Nasıl Açıklaya Bilecegim ki ?
Ben steam avatar deyince birçok şey ortaya koyabilirim , hiçbirşey koymam sadece Şizofren yazarım veya bir hayvan mascotu seçip onun altına sizin nick'inizi yazarım . Bunun dışında şablonda belirtildiği üzere size özel olacağı için bunun rengini siz belirlemelisiniz , vs vs . Biz bu site üzerinden ancak bu şekilde özel özel belirtmek zorunda kalıyoruz bu tarz durumları keşke böyle bir durum yaşanmasa tabii . Ancak yapıcak birşey yok belirttiğim üzere konunuzu tekrardan güncellerseniz yardımcı olabilirim .
O Zaman Kısaca anlataıyım Logunun arkasında iki tane ak Çaprazlama şekilde olursa iyi olur logoyuda kendı kafaınza gore yapın hayvan vs koymassanız ıyı olur kg ? oldumu
Ben bu bölümde bazı kişilerle anlaşmakta sıkıntı çekiyorum bende sıkıntı var heralde , dediğinizden hiçbirşey anlayamadım ak çapraz ne oluyor tekrar yazar mısınız ? @Murat99
@ Demirhann Logonun arka kısmında 2 tane ak olucak 1 i Sağ tarafa otekı sol tarafa dogru? çaprazlama şekilde yani
he ak47 pardon ak deyince anlamadım yapıp atıyorum .
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | Steam Avatar logo | numankaya | 3 | 620 |
18-09-2020, Saat: 12:34 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Steam Profil İstiyorum | BenFero | 4 | 526 |
28-11-2019, Saat: 20:11 Son Yorum: By.KinG |
|
Çözüldü | Steam profil fotoğrafı istek | AdaletNamluda | 7 | 599 |
14-08-2019, Saat: 03:00 Son Yorum: MuhammeDesiqn |
|
Çözüldü | Steam Çizim Vitrini Tasarım | ZσρняεS | 27 | 2,254 |