Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | SS Alma Eklentisi

Konu

Eklenti İsmi SS Alma Eklentisi
Eklenti Sahibi : CoBoXCod
Eklenti Versiyonu  v1.0(benim çapımda)
Açıklama : /ss yazınca oyuncudan ss alır. Eklenti istek de istenmişti onun için kodlamıştım paylaşayım dedim.

Eklenti Resimleri

-

Komut(lar) : 
Kod:
/ss
Cvar(lar) 
Kod:

Eklenti kurulumu ve kurulum dosyaları :

[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

.sma ssal.sma (Dosya Boyutu: 1.78 KB | İndirme Sayısı: 0)

Son Düzenleme: 15-01-2018, Saat: 18:48, Düzenleyen: KerameTTiN.
Resim şart ? @!berk! @BraveMan

TÜRK OLMAK ZORDUR DÜNYAYLA SAVAŞIRSIN. TÜRK OLAMAMAK DAHA ZORDUR TÜRKLE SAVAŞIRSIN!
Eklentiler paylaşılırken Eklenti Paylaşım Şablonuna uygun bir şekilde onaya sunulmalıdır. Şablona uymayan konular ONAYLANMAYACAKTIR!
Paylaşılan eklentiler onaylanmadan evvel incelenecek, inceleme esnasında kurallara uygunsuz bir kısım tespit edilirse konu onaylanmayacaktır.
Eklenti içeriği adımıza zarar getirebilecek bir duruma sahip ise eklentiyi paylaşan kişi forumdan ceza alacaktır.
Eklenti içerisinde klan adı, server ip/dns bulunması yasaktır.
Onaya sunulan eklentinin .sma dosyası paylaşılmak zorundadır. .sma dosyası olmayan konular onaylanmayacaktır.
Eğer konu onaylanırsa konunun gelişimi daha sonrasında tarafımızca incelenecektir. Eğer eklenti beklediği ilgiyi görememiş ise eklenti silinecektir.
Eklenti inceleme esnasında eklenti içerisinde karşılanabilecek durumlar(gereksiz kod yazılımı, açık vb) eklentiyi paylaşan kişinin ceza almasına neden olabilir.
Eklenti kurulum dosyaları forumumuza yüklenmelidir. Forum dışı linkler konunuzun onaylanmamasına sebebiyet verebilir.
Dosyalara şifre koyup koymamak sizin kararınızdır, tarafımızca bir zorunluluğu yoktur.
Paylaşılırken herhangi bir şekilde ticari amaç güdüldüğü tespit edilirse konu onaylanmayacaktır.
burda öyle bişey göremedim ?

Son Düzenleme: 16-01-2018, Saat: 11:46, Düzenleyen: MawiLarq.
Konu silinmiştir.

Eklenti forumda olduğu için silindi.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | TopTime Eklentisi ( AKTİFLİK SÜRELERİ ) Furkangs1905 1 276 06-07-2020, Saat: 23:53
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Aug Nişangah eklentisi MarcoGames 3 316 11-12-2019, Saat: 23:22
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Edo Eklentisi Csgo Mod [İstek] nemesiskingofcs 7 459 03-11-2019, Saat: 18:05
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | Admin Screen Shot [Ekran Görüntüsü] Alma Eklentisi debr1s42 3 328 17-10-2019, Saat: 20:51
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | sekmeme admin eklentisi Turkuaz 1 325 02-10-2019, Saat: 19:03
Son Yorum: Smash

Task