@ MawiLarq
Tamam Olabilir Ama Nerden Biliyorsunuz Bidaha Cs1.6 Çekeceğini ?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(09-03-2019, Saat: 17:18)Türkiyem Ceo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ MawiLarqYazdığımı okumuyorsun ? Adam kendi attığı resimde video çekmeyi bıraktığı için özür dileyip geldiği zaman daha fazla ilgiyle video çekiceğini yazdı
Tamam Olabilir Ama Nerden Biliyorsunuz Bidaha Cs1.6 Çekeceğini ?
Son Düzenleme: 09-03-2019, Saat: 18:26, Düzenleyen: Kehribar.
Böyle düşünmeyin arkadaşlar 1 natron geri dönecek 2 cyberrulz da video çekmeye başladı yakında cs 1.6 ortamı büyük yükselişe geçek oyt nin 100 ila 120 arasındaki serverlerin kendini toparlamasının çok yardımı olcak ancak aklı başında olab 3 5 server anca kaldı
Nerde osmanlı gaming nerde jestoria nerde revolts nerde ashabı keyf
Beni duyan geri dönsün
Nerde osmanlı gaming nerde jestoria nerde revolts nerde ashabı keyf
Beni duyan geri dönsün
(09-03-2019, Saat: 14:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kaptan-i Derya'yı kim unutabilir ki? Ah be çok eski günlerdi Xlamber, Katliam fln vardı bide asıl kurucusu Mustafa abi (CJ7) ama bence şu an cs 1.6 jailbreak bitmeye yakın gibi.(09-03-2019, Saat: 14:55)Türkiyem Ceo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Q47. Haklısın Fakat Belkide Herkes Aynı Şeyi Alıp Kurduğu İçindirAdam çekmek için yetki bol vermiş gibi görünen swler var böle yaparsan güzel bir ortam sağlayamazsim gelecek adam ortama gelsin aradan yıllar geçse de unutulmasin tıpkı benim 2008 de kurulan kaptanı deryayi unutamam gibi gerçekten o zamanda yaptıkları sistemler halan daha yapılamıyor bile xd
Son Düzenleme: 09-03-2019, Saat: 18:59, Düzenleyen: Q47..
(09-03-2019, Saat: 18:51)Hazreti Pizza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adem reis vardı kurucu bilirmisin küçükdum o zamanlar XD şimdi Mustafa abi devasa projeler yapıyor ts3 center CS center xd emreder onunla Yusuf abi bir ara tekrar acdu tek başına tutturamadi ph5 husuf(09-03-2019, Saat: 14:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kaptan-i Derya'yı kim unutabilir ki? Ah be çok eski günlerdi Xlamber, Katliam fln vardı bide asıl kurucusu Mustafa abi (CJ7) ama bence şu an cs 1.6 jailbreak bitmeye yakın gibi.(09-03-2019, Saat: 14:55)Türkiyem Ceo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Q47. Haklısın Fakat Belkide Herkes Aynı Şeyi Alıp Kurduğu İçindirAdam çekmek için yetki bol vermiş gibi görünen swler var böle yaparsan güzel bir ortam sağlayamazsim gelecek adam ortama gelsin aradan yıllar geçse de unutulmasin tıpkı benim 2008 de kurulan kaptanı deryayi unutamam gibi gerçekten o zamanda yaptıkları sistemler halan daha yapılamıyor bile xd
Son Düzenleme: 16-07-2019, Saat: 09:01, Düzenleyen: Pizza.
(09-03-2019, Saat: 18:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aynen yusufu tanırım mustafa abi harbiden çok büyük işler yapıyor ts3 center, cs center, vps center bir sürü(09-03-2019, Saat: 18:51)Hazreti Pizza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adem reis vardı kurucu bilirmisin küçükdum o zamanlar XD şimdi Mustafa abi devasa projeler yapıyor ts3 center CS center xd emreder onunla Yusuf abi bir ara tekrar acdu tek başına tutturamadi ph5 husuf(09-03-2019, Saat: 14:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kaptan-i Derya'yı kim unutabilir ki? Ah be çok eski günlerdi Xlamber, Katliam fln vardı bide asıl kurucusu Mustafa abi (CJ7) ama bence şu an cs 1.6 jailbreak bitmeye yakın gibi.(09-03-2019, Saat: 14:55)Türkiyem Ceo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Q47. Haklısın Fakat Belkide Herkes Aynı Şeyi Alıp Kurduğu İçindirAdam çekmek için yetki bol vermiş gibi görünen swler var böle yaparsan güzel bir ortam sağlayamazsim gelecek adam ortama gelsin aradan yıllar geçse de unutulmasin tıpkı benim 2008 de kurulan kaptanı deryayi unutamam gibi gerçekten o zamanda yaptıkları sistemler halan daha yapılamıyor bile xd

(09-03-2019, Saat: 19:06)Hazreti Pizza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bide şey vardı siteleri vardı ya olm adamlar siteden yönetim yapmıştı sunucuya yetki yazma banlama kendin yetki alma her bir şey(09-03-2019, Saat: 18:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aynen yusufu tanırım mustafa abi harbiden çok büyük işler yapıyor ts3 center, cs center, vps center bir sürü(09-03-2019, Saat: 18:51)Hazreti Pizza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adem reis vardı kurucu bilirmisin küçükdum o zamanlar XD şimdi Mustafa abi devasa projeler yapıyor ts3 center CS center xd emreder onunla Yusuf abi bir ara tekrar acdu tek başına tutturamadi ph5 husuf(09-03-2019, Saat: 14:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kaptan-i Derya'yı kim unutabilir ki? Ah be çok eski günlerdi Xlamber, Katliam fln vardı bide asıl kurucusu Mustafa abi (CJ7) ama bence şu an cs 1.6 jailbreak bitmeye yakın gibi.(09-03-2019, Saat: 14:55)Türkiyem Ceo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Q47. Haklısın Fakat Belkide Herkes Aynı Şeyi Alıp Kurduğu İçindirAdam çekmek için yetki bol vermiş gibi görünen swler var böle yaparsan güzel bir ortam sağlayamazsim gelecek adam ortama gelsin aradan yıllar geçse de unutulmasin tıpkı benim 2008 de kurulan kaptanı deryayi unutamam gibi gerçekten o zamanda yaptıkları sistemler halan daha yapılamıyor bile xd![]()
evet cüneyt abiyi taniorm o sistemi bizim servere yapıcam 1-2 gün içerisinde

Güzel bir ipsi olan bitti diyeceğini sanmam pek ipsi olmayıp normal değerlendirme yapanlar için bitmiş olabilir canlandırmak herkesin elinde açarsın sw koyarsın yönetimini bakarsın. Kışın ders okul felan derken zaman az ve aile baskısıda var yazın tadı çıkıyor.
Son Düzenleme: 09-03-2019, Saat: 20:21, Düzenleyen: Kehribar.
Valla onu bunu bilmem de 20 liraya server sahibi satıp sayfalarda yönetim arayan bir serverin kaliteli olduğunu düşünmüyorum heralde eskiden bu oyunu oynayanlar da bu fikire katılıyordur diye düşünüyorum
Ya acilen insanlar kendini toplamalı ya da güle güle 1.6
Ya acilen insanlar kendini toplamalı ya da güle güle 1.6
theorder gibi klanlar eski onlar gibi kaliteli olmasın örnek veriyorum pluginleri olsun vb. şeyleri olsun kaliteli + çalıntı olmamalı özgün olmalı. sadece jail için deil hepsi için
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Dini soru sor | inurdemirelseo | 0 | 114 |
14-12-2024, Saat: 11:46 Son Yorum: inurdemirelseo |
|
Banner İçin Panel Denemesi (SİZCE OLDUMU?) | MarcoGames | 1 | 344 |
22-11-2019, Saat: 16:24 Son Yorum: Hüseyin Orkun |
|
Ts3 Jailbreak Yetkileri Ayarlama | nemesiskingofcs | 1 | 425 |
11-11-2019, Saat: 17:49 Son Yorum: ADOW |
|
TheFlash (soyutarı) ile Soru Cevap | TheFlash | 17 | 978 |