Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

[Soru] Sizce Cs 1.6 Jailbreak Bitti' mi ?

Konu

Son Düzenleme: 09-03-2019, Saat: 21:41, Düzenleyen: Kehribar.
Realy

Sen şimdi jaile girecek olsan oyt nin 100 le 110 arası ipler yerine csdurağının 100 üstünü bir mi tutuyorsun

Csduragi Bitti Zaten Adam Akıllı Sadece @OyunYoneticisi
Var Ve Adamlar İşini Çok İyi Yapıyor Lakin Jail Artık Kimseyi Sarmıyor
İnsanlar Sıkılyor

umarım ki jail devri biter.

(09-03-2019, Saat: 22:31)Türkiyem Ceo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Csduragi Bitti Zaten Adam Akıllı Sadece @OyunYoneticisi
İnsanlar Sıkılyor
Eğer bir sunucu pluginlerini dahada geliştirirse ve yetkililerini sağlam alırsa böyle bir sorun kalmaz ve jailbreak geri döner diye düşünüyorum sende sunucunu kapatma fikrindesin sanırım bu dediklerimi yaparsan emin ol ki yeniden döner bu ortamlar tüm herkes bunu yaparsa.

(09-03-2019, Saat: 22:51)Hazreti Pizza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 22:31)Türkiyem Ceo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Csduragi Bitti Zaten Adam Akıllı Sadece @OyunYoneticisi
İnsanlar Sıkılyor
Eğer bir sunucu pluginlerini dahada geliştirirse ve yetkililerini sağlam alırsa böyle bir sorun kalmaz ve jailbreak geri döner diye düşünüyorum sende sunucunu kapatma fikrindesin sanırım bu dediklerimi yaparsan emin ol ki yeniden döner bu ortamlar tüm herkes bunu yaparsa.
Geliştirilmesini istediğiniz eklentileri oyunyöneticisi>görüş öneri istek bölmünden paylaşsanız bize yardımcı olabilirsiniz Gülücük

(09-03-2019, Saat: 22:58)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 22:51)Hazreti Pizza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
İnsanlar Sıkılyor
Geliştirilmesini istediğiniz eklentileri oyunyöneticisi>görüş öneri istek bölmünden paylaşsanız bize yardımcı olabilirsiniz Gülücük
Aynen öyle arkadaş zaten paylaşmış sürekli istek Gülücük

(09-03-2019, Saat: 23:03)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstekte anladıysan orayı demek istemedim demek istediğim yer : https://forum.webdiyo.com/forum-gorus-oneri-348

Eğer burda attıysa göremedim link alabilirmiyim?
Hm ben orayi kastetmemiştim

(09-03-2019, Saat: 19:06)Pizza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 18:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 18:51)Hazreti Pizza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 14:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 14:55)Türkiyem Ceo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Q47.  Haklısın Fakat Belkide Herkes Aynı Şeyi Alıp Kurduğu İçindir
Adam çekmek için yetki bol vermiş gibi görünen swler var böle yaparsan güzel bir ortam sağlayamazsim gelecek adam ortama gelsin aradan yıllar geçse de unutulmasin tıpkı benim 2008 de kurulan kaptanı deryayi unutamam gibi gerçekten o zamanda yaptıkları sistemler halan daha yapılamıyor bile xd
Kaptan-i Derya'yı kim unutabilir ki? Ah be çok eski günlerdi Xlamber, Katliam fln vardı bide asıl kurucusu Mustafa abi (CJ7) ama bence şu an cs 1.6 jailbreak bitmeye yakın gibi.
Adem reis vardı kurucu bilirmisin küçükdum o zamanlar XD şimdi Mustafa abi devasa projeler yapıyor ts3 center CS center xd emreder onunla Yusuf abi bir ara tekrar acdu tek başına tutturamadi ph5 husuf
Aynen yusufu tanırım mustafa abi harbiden çok büyük işler yapıyor ts3 center, cs center, vps center bir sürü Gülmekten Ölüyorum 

(09-03-2019, Saat: 19:06)Hazreti Pizza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 18:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 18:51)Hazreti Pizza Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 14:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 14:55)Türkiyem Ceo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Q47.  Haklısın Fakat Belkide Herkes Aynı Şeyi Alıp Kurduğu İçindir
Adam çekmek için yetki bol vermiş gibi görünen swler var böle yaparsan güzel bir ortam sağlayamazsim gelecek adam ortama gelsin aradan yıllar geçse de unutulmasin tıpkı benim 2008 de kurulan kaptanı deryayi unutamam gibi gerçekten o zamanda yaptıkları sistemler halan daha yapılamıyor bile xd
Kaptan-i Derya'yı kim unutabilir ki? Ah be çok eski günlerdi Xlamber, Katliam fln vardı bide asıl kurucusu Mustafa abi (CJ7) ama bence şu an cs 1.6 jailbreak bitmeye yakın gibi.
Adem reis vardı kurucu bilirmisin küçükdum o zamanlar XD şimdi Mustafa abi devasa projeler yapıyor ts3 center CS center xd emreder onunla Yusuf abi bir ara tekrar acdu tek başına tutturamadi ph5 husuf
Aynen yusufu tanırım mustafa abi harbiden çok büyük işler yapıyor ts3 center, cs center, vps center bir sürü Gülmekten Ölüyorum 
Bide şey vardı siteleri vardı ya olm adamlar siteden yönetim yapmıştı sunucuya yetki yazma banlama kendin yetki alma her bir şey
Merhaba. Kaptanı Derya eski yönetim ekibinden Utku. Eski günlerdeki gibi kaptan-i derya diye bir ekibimiz maalesef kalmadi. Bütün yöneticilerimiz belli bir mertebeye geldiklerindeniklerinde dolayı kimse ilgilenmedi ve klan bir daha açılmadı. Instagram; utkusuner iletişime geçebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Dini soru sor inurdemirelseo 0 110 14-12-2024, Saat: 11:46
Son Yorum: inurdemirelseo
Banner İçin Panel Denemesi (SİZCE OLDUMU?) MarcoGames 1 341 22-11-2019, Saat: 16:24
Son Yorum: Hüseyin Orkun
Ts3 Jailbreak Yetkileri Ayarlama nemesiskingofcs 1 420 11-11-2019, Saat: 17:49
Son Yorum: ADOW
TheFlash (soyutarı) ile Soru Cevap TheFlash 17 972 05-09-2019, Saat: 18:25
Son Yorum: TheFlash
Mahkeme ile ilgili soru sorucam emo4166 37 1,214 25-08-2019, Saat: 13:07
Son Yorum: emo4166

Task