Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Server Guard eklentisi

Konu

Son Düzenleme: 29-06-2018, Saat: 12:14, Düzenleyen: PurposeLess.
Yeni bir eklenti yapmaktayım. Server Guard eklentisi serverda eksik olan şeyleri birleştirdiğim, gelişmekte olan bir eklentidir.

Kod:
amx_cvar guard_hltv "1" ; HLTV Girisini Engeller
amx_cvar guard_yabanci_ip "1" ; Yabanci IP Girisini Engeller
amx_cvar guard_steamonly "1" ; Steam Olmayanlari Engeller
amx_cvar guard_remove_dead "1" ; Cesetleri Siler
amx_cvar guard_block_kill "1" ; Kill Cekmeyi Engeller
amx_cvar guard_nick_kontrol "1" ; Nick Kontrolu Yapar
amx_cvar guard_changename "1"; Nick Uyumsuzsa Degistirir
amx_cvar guard_kickserver "1" ; Nick Uyumsuzsa Kickler
amx_cvar guard_operator "1" ; Operator Girislerini Engeller
amx_cvar guard_usesound "1" ; E Tusuna Basinca Cikan Sesi Engeller
amx_cvar guard_teammate "1" ; Takim Arkadasina Saldirdi Yazisini Engeller
amx_cvar guard_fireinthehole "1" ; Fire In The Hole Radiosunu Engeller
amx_cvar guard_radio "1" ; Radio Kullanimini Engeller
amx_cvar guard_unknown "1"; Consolda Unknown Yazilarini Engeller
amx_cvar guard_minch "5" ; Nick Minimum Karakter Sayisi

Şu anda bu eklentiler var. Yavaş yavaş eksik olan birçok şeyi eklemekteyim. İsteklerinizi veya görüşlerinizi bekliyorum. 
Neler ekleyebilirim?

Güzeş düşünüp fikir vereceğim

Pingi 100 üstü olanları oyundan atmak.

nick karakteri biraz saçma olabilir klan tagı + oyuncuların isimleri ?

Son Düzenleme: 29-06-2018, Saat: 12:36, Düzenleyen: PurposeLess.
Nick kontrolü denilen eklenti; ini içindeki karakterleri içeriyorsa cvara göre nickini değiştiriyor veya kickliyor. Ayrıca minimum karakter sayısı var mesela "5" yaptın. 5 karakterden az nick ile giremiyorlar. Bence gayet yararlı.

Ayrıca ping eklentisi hakkında düşüneceğim. Eklentide set_task kullanmama kararı almıştım fakat bunu bozabilirim de Gülücük

+ Yakın zamanda ; cs tarafından desteklenmeyen karakterli nickler de engellenecek mesela ismini âââdammm yapan birinin ismi otomatik "dammm" olacak. Bunun hakkında çok kesin çalışıyorum.

Usta peki Paralımı satıcaksın yoksa piyasaya bedavamı Vericeksin?

Ben artık ücret işini geçtim amacım millete, CSD sunucularına destek. Beta sürümünü yayınladım. Reklam yapmak istemediğim için link veremiyorum arayıp bulabilirsiniz. Sadece eksikleri vs öğrenmek için paylaştım. Yakında tüm güncellemeleriyle burada da paylaşacağım.
Beklemede kalın Gülücük

+Eklentide csdye ait native komutu bulunmaktadır. Muhtemelen kodlamayı bilmeyen arkadaşlar için csd dışında başka sunucuda kullanamayacaklar. Bu yüzden native ve reapi silerek diğer kütüphanelerle de yapabilirim.

Server guard diyince koruma aklıma geliyor , hile koruması konusunda en ufak bir fikir yaparsan çok etkili olcağına eminim

Aslında o amaçla başlamıştım eklentiye fakat bildiğiniz üzere anti hile korumaları yeterince iyi değil. Yani tam olarak doğru şekilde algılayamıyor. Bu yüzden riske atmak istemedim.

Örneğin CCA Yı vs. engellemek basit gibi düşünüyorum bir oyuncunun kordinatını birkaç saniyede bir karşılaştırıp farkları ölçebilirsiniz gibi yani en azından böyle basit hileleri bile engel sistemi yapıp paylaşırsan insanlarda bi temel olucaktır bunların üstüne güncelleme yapabilirler buda etkili olur walhack vs. gibi hilelerinin çalışma mantığını bilmediğim için fikir veremiyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
WD   | Sohbet eklentisi MawiLarq 4 662 24-05-2018, Saat: 18:58
Son Yorum: MawiLarq

Task