Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Server Guard eklentisi

Konu

Son Düzenleme: 29-06-2018, Saat: 14:19, Düzenleyen: PurposeLess.
Wallhack engellemeyi başka bir eklentide yapmayı düşünüyorum bu eklentiyi sadece eksikleri doldurma açısından yapacağım. Zaten eklentiyi csd sunucuları için yapacağım için şu anlık anti hile sistemine gerek yok cca zaten engelli bir durumda olduğu için. Fakat yakın zamanda bu eklentiyi güncellediğimde anti hile sistemine başlamayı düşünüyorum.

+Eklentiye server guard dememin amacı; operatör ip si veya hltv ile girip servera saldırı yapan veya hile açıp serverda takılan kişileri engellemek. Ayrıca flood yapıp insanları rahatsız etmeyi engellemek. Bu yüzden bu ismi verdim.

Ne diyelim başarılar mantık güzel fikir geldikçe yazarım .

Bekliyorum Gülücük

usta peki Driver Pack gibi bi sistem yapabilirmisin plugini servera yüklediğinde karşısına mod listesi çıkıcak ve misal jaili seçtiğinde eklentileri tarayacak eksik olanları söyleyecek gibisinden

Böyle bir eklentiye gerçekten ihtiyaç var mı ki ?

Hâlâ fikirlerinizi beklemekteyim Gülücük

Vardır bence

Son Düzenleme: 03-07-2018, Saat: 09:30, Düzenleyen: EmReiS^.
Max fps slay eklentisi ekle reis cvarlı , 120 fps üstü slaylansın . @ PurposeLess

Nick değiştirme açma kapama olsun
Maximum nick değiştirme engeli olsun

---------------------------------------
Ze Map : ze_highmountain_wwarz  {%10}
---------------------------------------
ze_escapecity_wwarz_v1 = %100
ze_simple_extra_wwarz = %100
ze_fearless_wwarz_b1 = %100
ze_turkcity_wwarz = %100
ze_toxicwater_wwarz = %100
Fps sınırı eklentisini eklemeyi düşünüyordum fakat pingin artınca da fps arttı olarak sayıyor ve slay atıyor. Bunu düşünüp ekleyebilirim.
Nick değiştirmeyi kapatmayı koyacağım kesinlikle. Bununla birlikte max nick değiştirme de eklerim. Teşekkürler.
Fikirlerinizi hala bekliyorum.

@ PurposeLess bide şu gökyüzü sıkıntısı var csdurağında , Valve hammer editor ile istediğimiz gökyüzüyü ekliyebiliyoruz (Clasik olanlar genellikle ekeniyor) eklediğimiz clasik gökyüzü csdurağında sabit bi gökyüzü var, değiştirince hep sabit olanina geçiyor. Lakin yaptığımız map i oyunyöneticisinde açtığımızda bizim eklediğimiz gökyüzü gözüküyor sıkıntı çıkmıyor, Yani Gökyüzü problemide kaldırılsa fena olmaz.
Her map de gökyüzü değişiktir lakin csdurağında bilmediğim bi sıkıntıdan dolayı tüm map'lerin gökyüzüsü aynı.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
WD   | Sohbet eklentisi MawiLarq 4 739 24-05-2018, Saat: 18:58
Son Yorum: MawiLarq