Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Reddedildi   | ReisBack , Deneme Mod

Konu

• Ad Soyad: İbrahim Türk

• Yaşadığınız Şehir:ÇANAKKALE 

• İlgilendiğiniz bölüm/dal: Cs1.6 Eklenti Bölümü Yada Ts3 İcon Ve Yedek Bölümü

• Günlük aktiflik süreniz(Minimum/Maxiumum): 2 , 8 [okulum erken kapandı stajdan dolayı saatler bu şekilde]

• Kendinize güveniyormusunuz: Tabikide evet

• Bize kendinizden bahsedin: Bilgisayarlar ile aram çok iyidir ve yaklaşık olarak 2016 yılından beri cs 1.6 sunucu sahipliği eklenti ve diğer işler ile uğraşıyorum ayrıca forum teması kurulumu forum kurulumu whmcs mybb html alanında ufak tefek bilgilerim var. ilk olarak cs 1.6 işine 2016 yılında dediğim gibi başladım, ilk sunucumu aldım ve yanıma kimseyi almadan tek başıma eklentileri vb bulup editleyip kendime göre ayarlamalar yapıp küçük çaplı eklentiler ayarlayıp sunucumu kurmuştum. daha sonra kendime arkadaş çevresi topladım geliştirdim kendimi, ayrıca bilgisayar alanında teknik olarak tecrübelerim var (bilgisayarcıda çalıştım 2 yıl kadar)

• Kullanmayı bildiğiniz programlar & yazılım dilleri: html , whmcs , amxmodx ve temel düzeyde photoshop

• Eğitim durumunuz(Lise,üniversite vb.): Lise 2

• Yaptığınız iş veyatta gelecekte yapmak istediğiniz iş nedir: Yazılım yada Bilgisayar Mühendisliği

• Neden yetkili olmak istiyorsunuz: Kendime güveniyorum bu işi yapabileceğime inanıyorum.

• Neden sizi seçmeliyiz: Kendimi geliştirmek forumdaki abilerime kardeşlerime kendi bildiklerim ile yardım etmek

Yanımda Duramayan Herkes Karşıma Geçsin!...  Çekilin Önümden , Coolum
Son Düzenleme: 22-05-2019, Saat: 15:38, Düzenleyen: RuHSuZ.
html , whmcs , amxmodx

Düzeyin ne kadar ?

Başarılar bu arada

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Başarılar

Boş ol , boş ol , boş ol.
Son Düzenleme: 22-05-2019, Saat: 16:15, Düzenleyen: ReisBack.
(22-05-2019, Saat: 15:38)qRunt. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: html , whmcs , amxmodx

Düzeyin ne kadar ?

Başarılar bu arada
html olarak temel düzeyde birşeyler yapabiliyorum amxmodx anlarım whmcs firma kurulumu vb biliyorum ayrıca forum sitesi mybb den anlıyorum teşekkürler

(22-05-2019, Saat: 15:39)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar
teşekkür ederim

Başarılar kardeşim.

Teşekkür Ederim

Eklenti bölümü için amxmodx düzeyiniz yetersiz gibi gözüküyor Ts3 icon ve yedek bölümü için bir şey diyemem.

Bana kısa zamanda örnek bir html dosyası oluştur bakalım neler yapabileceksin Gülücük

Ts3 İcon Ve Yedek Bölümü Zaten İlgileniliyor İhtiyaç yok bundan dolayı başka bir bölüm seçebilirsin.

Yetkili başvurunuz reddedilmiştir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Reddedildi   | Deneme Moderatörlük Başvurusu Hüseyin [YMK] 6 553 17-05-2019, Saat: 00:59
Son Yorum: MawiLarq
Reddedildi   | Deneme MOD Başvurum GrainyGrapichs 6 542 12-04-2019, Saat: 17:24
Son Yorum: ` ripeNess
Reddedildi   | Deneme Mod Başvurum. Kroxi 7 685 07-04-2019, Saat: 16:22
Son Yorum: ` bRae
Reddedildi   | Deneme M. Başvurum WX''Timer 16 766 26-03-2019, Saat: 18:00
Son Yorum: MawiLarq
Reddedildi   | Deneme Mod başvurum WX''Timer 4 493 02-12-2018, Saat: 01:44
Son Yorum: ` ripeNess

Task