Selamın aleyküm
Arkadaslar istanbuldan arkadasim bilgisayar gondericek fakat kasanin yan kapagi yok kutunun icine koyup bantlicak ama ptt acip kontrol ediyormus acip zarar gorurmu ve kargoyu kabul edermi
Veya ozel kargo ile gondermek daha uygun olur
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
PTT kargo tabiki de güvenli . Eskiden tam olarak devletindi fakat şu anda yarı özel yarı devlet . Herhangi bir sorun olmayacağını düşünüyorum . Arkadaşın göndermeden önce bütün ekipmanları bir kağıda yazsın ve çalışır durumda olduklarını belirtsin . Bir kopyasını kendine diğer kopyasını da kasanın içine (kutunun) koysun . Bu şekilde eğer bir sorun olursa PTT kargoya itiraz etme hakkınız olur . Tarih yazmayı unutmasın . Ama büyük ihtimal bir sorun olmaz . Diğer özel kargolar da bir nevi aynı prosedürde çalışıyor fakat bazıları özel sigorta yapabiliyorlar belirli bir ücret karşılığında . PTT kargoyu kullanabilirsin . Eğer aklında soru işareti kalacaksa da dediğim yöntemi kullanabilirsin .
Anladim hocam simdi ne yapmaliyim
Sadece kasa içindeki islemcinin markasini yani kasanin icindeki malzeme bir kagida yazip kendisind demi dursun kargocuyami versin
Sadece kasa içindeki islemcinin markasini yani kasanin icindeki malzeme bir kagida yazip kendisind demi dursun kargocuyami versin
Kargodan geçer ancak iyi köpükle vs. sar derim kırarlar büyük ihtml. yoksa.
Hocam 2.el oldugu icin pcnin garantiside yok nasil yapayim bilemedim kopuk te yokmus : (
Karton bul 2-3 tane kartona sar poşetle felan 5-10 poşetle garanti olsun ben saat söyledim yolda saat kırık geldi ptt den sonra firma allahtan yenisi yolladı bu sefer sorunsuz geldi sen bilirsin yinede.
Anladim hocam
pc 2.el geliyor hiç bir şeyin garantisi yok
arkadaş kutuya koyup iyice bantlayıp göndercek
ptt açıp kurcalarmı yada hasar görürmü
arkadaş kutuya koyup iyice bantlayıp göndercek
ptt açıp kurcalarmı yada hasar görürmü
Sanmam
Son Düzenleme: 18-12-2018, Saat: 21:13, Düzenleyen: Draven.
tamamdır inşallah sıkıntı olmaz yarın vericek kargoya arkadaş
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi