Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | PTT kargo ( güvenli mi )

Konu

ptt kargo güvenli ama eline sağlam gelirmi bilmiyorum,geçen eve geliyorum kurye malları arabaya atıyor.

Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
evet ptt En Önde Gelen Kargo Şirketi.

Güvenli ama bazı kutuları ezik getiriyor mesela (buyuk bır kutu aldın dört bir tarafı ezilmiş parçalanmış gibi v.b) ama guven konusunda sıkıntı yaşamazsın.

Union CSGO Mode
Bilgisayar zarar gorur mu
Kutunun icine koyup bantlicak
2.el pc ve garantiside yok
Korktum simdi : /

yani bilgisayar öyle atılınca cam kısımları harıc diğer kısımları cok zarar görüceğini sanmıyorum.bende kargo şirketlerinde çalıştım eğer özel bir şekilde belirtilerse kargonun üst kısımlarına yerleştiriliyor.ama yine harman savruluyor.aras yurtiçi kırılcak ile gönderebilir.

Anladim diger siteleride okudum da
Yurt ici diyorlar ptt hep yamuk yirtik geliyormus

Yurt için bende öneriyorum şahsen ancak birazda şans diyorum şirketlerin hepsi kaliteli çalışanları yapıyor linç etme işlemini.

Evet haklisiz Ozaman en guvenlisi yurt ici galiba

(18-12-2018, Saat: 22:51)Draven Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet haklisiz Ozaman en guvenlisi yurt ici galiba
yurtiçi tercih ediyorum ptt merkezine gitmiştim pasaportu almak için adamlar herşeyi bir yere döküyor fırlatıyor.

Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
arkadaşlar bugun kuzenim yurtiçi kargo gitmiş paketi vermeye söylemiş içinde bilgisayar var sorun olmaz değilmi diye sormuş
yurt içi kargo çalışanları mesuliyet kabul etmiyoruz dediler bütün kargo şirketleri aynımı aynı ise söyle düşündüm
otogara gidip kamilkoçta bir otobüsen mavinine rica edip paketi otudugum otagara geliyormuş sizce öyle güvenli olurmu

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task