İlk Olarak Bunu Açıklayayım; CSY Forumunda Hayvani Derecede Kasılan Biriydim, Vadiye Gidip Ork Keser Gibi Konu Paylaşıyordum.
Lakin Yönetim'in El Değiştirmesiyle Forum Çöküşe Geçti. Forumda Benim Haricimde Aktif Biri Kalmadı, Bunu İnkar Edemem.
Paylaştığım Konulara Günde 1-2 Yorum Gelmesi Beni Çıldırtıyordu, Bazen Ben Boşuna mı Paylaştım Aq Dediğim Oluyordu.
Toplam Online Süresi: 1 Hafta, 4 Gün, 4 Saat, 35 Dakika, 48 Saniye
Konular: 174 (Günlük ortalama 1.21 | Toplam konuların %10.08)
Yorumlar:855 (Günlük ortalama 5.92 | Toplam yorumların %5.78)
İstediği Bölüm İçin 15 Yararlı Konu: 126 KonuRep Puanı: 80
Şimdi Gelelim Emeğimin Karşılığına; Yukarıda Gördüğünüz Kriterlerle CO-Admin Başvurusu Yaptım ve Red Aldım.
CSA'ya Gelmemdeki 2. Neden Budur. 1. Nedene Gelirsek MawiLarq'la Aramızda
Kendimi Tanıtmayı Unutmadan;
Adım Soyadım: Yiğit Ezer
Memleket: Kocaeli
Meslek: LYS Adayı
Şehir/Semt: İstanbul/Florya
Uzmanlık Alanım: Her Türlü Menü ve (D)HUD Kodlama, Biohazard ve COD Mod Geliştirme, Full Mod Addons Hazırlama, Sivrizeka İle Eklenti Editleme/Uyarlama, Eser/Eklenti Telif Hakları, Nadir ve Aranan Eklentileri Toplayıp Arşiv Yapma
Bundan Sonra CSA'da Yer Alacağım Şaşırmayın. CSY'ye Arada Girip Bakacağım, Herhangi Bir Sorun Yaratacağını Sanmıyorum. Buradaki Ortam Çok Daha Canlı ve İşi Bilen Adamlar Var. CSY'de Yardım İsteyebileceğim Biri Yoktu, Benim Yardım Etmem Gerekiyordu. 1-2 Gün İçinde 130 Konu Paylaşmış Olacağım. Sağlıcakla Kalın Gardaşlarım.