Eklenti İsmi : Portal Gun
Yapımcısı : Anonim
Sürüm : Belirtilmemiş
Açıklama : Fun Serverler İçin Veya Kendi Serverlerinde Kullanmak İsteyen Arkadaşlarım İçin Tanıtıcam
Ekran Görüntüsü :
Kurulum:
Arkadaşlar Kurulum Normal Plugin Kurar Gibi Kuruyorsunuz Farklı Olan Hiçbirşey Yok Sadece Rarın İçindeki models , sound , sprites dosyalarını kurarken " portal " adlı klasör açmayı unutmayın yeter .
Komutlar:
Saydan " /portal " Yazarak Portal Gun Silahına Sahip Olabilirsiniz .
Sol Tıklayarak Portal Açarsınız , Sağ Tıklayarak Portal Modunu Değiştirebilirsiniz
Cvar Ayarları:
portal_sprite 1 # Rarın İçerisinde Bulunan Sprites Ayarı Bu 1 Olarak Yapmanız Önerilmiş ( 1 Veya 2 Olarak Yazılabilir . )
portal_fall_damage 1 # Eğer Bu 1 Olursa Siz Portaldan Geçtikten Sonra Hasar Almazsınız Ancak 0 Yaparsanız Bu Tam Tersi Olur . ( Sadece Portal Silahı Elinde Olanlar İçin Düşme Hasarı Yok )
portal_bullet_speed 1500 # Portal Kurşun Hızı İdeali 1500'dür.
portal_cost -1 # Portal Silahının Ne Kadara Alınmasını İstediğinizi Yazınız ( Eğer Para Almasın İstiyorsanız -1 Yazın )
portal_spawn 0 # 0 Olarak Yapmanız Önerilmiş
Skins :
Portal Gun Silahının Skinini http://gamebanana.com/skins/cats/2283 Beğenmeyen Arkadaşlar Burdan Değiştirebilir .
Bilgi :
Arkadaşlar Plugini Geçen Sene Denemiştim Şuan Nasıl Çalıştığı Hakkında Bilgim Yok , CSDurağı Veya Farklı Firmalarda Çalışırmı Bilemiyorum Ancak Geçen Sene CSDurağın'da Çalıştırmıştık . Yapımcısı Ben Değilim Sadece Tanıtıyorum . Bir Sorun Çıkarsa Veya Yapamazsanız Konunun Altına Yazın Yardımcı Olmaya Çalışırım
Rar Şifresi Ve Dowland :
Konu Hatalarını Düzelttim .
Son Düzenleme: 12-02-2017, Saat: 14:34, Düzenleyen: Demirhann.