Merhaba sımdı uza ban menuyu oyt sunucularında normal ban atma seklinde eklendı fakat adam modem resetleyıp gırebılıyor tekrardan cozemıyorum.. buna önlem olarak ip adresıyle ban atmayı log lıstesıne ekledım gıne gırıyor ne cozum uretebılırız ? steam ıd ? başka fikri olan varmı
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Bir eklenti yazılarak eğer steamsa steamid, nosteam ise nvault üzerinden yasaklama, ip adresi yasaklama ve nick engelleme yapılabilir biri yapmıştı ismini unuttum aslında
Forum da oto kick diye bir plugin var berk yapmıştı. Ben istedim ondan bir ini var ve içine ipleri yazıyorsun eğer o ip girmeye çalışırsa oto kick atıyor.
- Naber müdür
Son Düzenleme: 13-09-2019, Saat: 01:19, Düzenleyen: GAWISCANSE.
(12-09-2019, Saat: 21:25)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forum da oto kick diye bir plugin var berk yapmıştı. Ben istedim ondan bir ini var ve içine ipleri yazıyorsun eğer o ip girmeye çalışırsa oto kick atıyor.bu kurulu var suan aynen ama modem restlesın gırıyor ip degisiyor
(12-09-2019, Saat: 19:15)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir eklenti yazılarak eğer steamsa steamid, nosteam ise nvault üzerinden yasaklama, ip adresi yasaklama ve nick engelleme yapılabilir biri yapmıştı ismini unuttum aslındasana zahmet bulursan link atarmısın destek lazım bu konuya ihtiyacım var cözum yok eskıden sxe id ban atardık gıremezdı sımdı oyle bırsey yok ne yazıkkı
Son Düzenleme: 13-09-2019, Saat: 05:37, Düzenleyen: Maze.
(12-09-2019, Saat: 19:12)GWGaminG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba sımdı uza ban menuyu oyt sunucularında normal ban atma seklinde eklendı fakat adam modem resetleyıp gırebılıyor tekrardan cozemıyorum.. buna önlem olarak ip adresıyle ban atmayı log lıstesıne ekledım gıne gırıyor ne cozum uretebılırız ? steam ıd ? başka fikri olan varmıBuyrun eklenti burada bana ait değildir yorumlarını okuduğum kadarıyla en etkili ban menu diye geçiyor denemedim ben deneyin yorumunuzu belirtin.
Cvar Kodu : amx_uzabanmenu
Banlamalar addons/amxmodx/logs/[tarih]-UZABANLOG.txt kaydediliyor.
➥ Ücretli Counter Strike 1.6 Plugin Paketi veya Pluginleri İçin Ö.M Atabilirsiniz.
Moden reslemek ipyi değiştiriyor mu bir ip bu kadar kolay değişebiliyor mu ? Ben olsam bu kadar kolay ip değiştirmem. Sana dediğim o plugin sunucumda ekli ve hile durumu daha az.
- Naber müdür
@"GWGaminG" Konu çözüldü mü ?
hayır suan uza ban olayı oyt sunucularında normal ban sıstemı ıle aynı farkı yok konu devam steam ıd ye ban atabılrımıyız birşey yapılabılcek plugın lazım
Steamid ban bir çözüm olmayacaktır.
İp adresine ban atın ve mobil veri ile girmesini engelleyin o kadar uğraşmaz bi adam sanırım
İp adresine ban atın ve mobil veri ile girmesini engelleyin o kadar uğraşmaz bi adam sanırım
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Mobil veriyi nasıl engellıcez hahahah ılk defa duydum sımdı cözüm lazım başka eskiden sxe ile banlardık rahattık
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
(istek) İsim Başında Server Tagı | arascandan | 4 | 412 |
12-12-2019, Saat: 21:30 Son Yorum: By.KinG |
|
Plugin req | D3nyo | 6 | 473 |
12-12-2019, Saat: 18:47 Son Yorum: By.KinG |
|
Eklenti istek | cebo00 | 5 | 464 |
10-12-2019, Saat: 19:29 Son Yorum: By.KinG |
|
Yasaklı kelime eklentisi istek | faca61* | 3 | 348 |