Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

Paylaşılmıştı operatör girişi engelleme diye bi bak istersen .d

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Bence çok klasik ama bu taktik hiç değilse biraz da olsa işe yarayabilir ön ip'niz var işi ciddi olarak insanlara yansıtarak, "Hile açanlar bundan sonra ip tespiti yapılıp hukuki yollara başvurulacaktır" deseniz belki bir ihtimal veya bir kaç çocuk korkudan bırakır ama genel çözüme gelirsek buna ancak özel plugin yazılıp denenmesi lazım şuanlık başka fikir öneremiyorum.

Ücretli Counter Strike 1.6 Plugin Paketi veya Pluginleri İçin Ö.M Atabilirsiniz.
@"GWGaminG"

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Bir ara birine özel ban eklentisi kodlamistim. Karşı tarafin cs dosyasinin içine atıyordu böylelikle her girisinde kick atıyordu giremiyordu. Pc formatladim yedeklerde bulabilirsem atarim.

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
konu cozumlenmedı barış arkadasımızın dedıgını bulup atarsa bu olumlu olabılır Gülücük)

MeetPrettyGirls.com - Hot girls ready for a night out
Son Düzenleme: 16-09-2019, Saat: 16:03, Düzenleyen: By.KinG. (Sebep: . yerine ç yazdım)
@"GWGaminG" Son durum nedir ?
Eğer kullanıcının eklentisin istiyorsanız özelden yazmanız daha hızlı olacaktır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
(istek) İsim Başında Server Tagı arascandan 4 598 12-12-2019, Saat: 21:30
Son Yorum: By.KinG
Plugin req D3nyo 6 684 12-12-2019, Saat: 18:47
Eklenti istek cebo00 5 698 10-12-2019, Saat: 19:29
Yasaklı kelime eklentisi istek faca61* 3 523 10-12-2019, Saat: 19:29