Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | PLUGİN İCİN YARDIM

Konu

2 GÜNDÜR BİŞEYLER YAPMAYA CALISIYORUM FAKAT YAPAMIYORUM BİRİ YARDIMCI OLURBİLİRMİ PLUGİN İŞİNDE BASE BUİLDER SERVERİ İÇİN SUNUCU OYUN YONETİCİSİ

Buyur ?

Union CSGO Mode
Son Düzenleme: 03-07-2019, Saat: 11:27, Düzenleyen: SİRGİN.
PLUGİNLERİ AYARLAMAYA CALISIYORUM BİŞEYLER İNDİRİYORUM AMA YİNEDE BBMENU V.B ŞEYLER DEĞİŞMİYOR MESELA BBMENUDE DOVİZ DİYOR TLYE VERİYORUM TL VERMİYOR EN BASİTİ MESELA
YADA TAŞ KOYUYORUM SÜRE BİTTİKTEN SONRA KOYDUĞUM TAŞLAR KAYBOLUYOR

Yanlış yükleme yapmışsındır. Ayar dosyalarını vs. yanlış yerlere atıp içeriğini düzenlediysen yanlış düzenlemiş olabilirsin. Kurulumunu düzgün yap. Eğerki paneldeki modu kullanıyorsan da ayarlarını doğru yerden ve doğru şekilde yaptığına emin ol.

Bu arada konu başlığının hepsi büyük karakter ve yazdığın bütün harfler büyük harf. Bu yasak diye biliyorum. Caps Lock tuşunu kapatmanı tavsiye ediyorum sana aksi taktirde hem konun çöpe taşınır hem de uyarı alabilirsin.

@"SİRGİN" Moddan kaynaklı özel mesaj yoluyla ulaşacağım sizlere.

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | SERVERİM İÇİN TS3'E BANNER YAPACAK? (ACİL) naspeca75 1 335 18-09-2020, Saat: 15:33
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Steam , Whatsapp icon yardım Brs.16 3 409 18-09-2020, Saat: 14:50
Silinmiş Konu   | Serverım İcin isabey67 1 325 18-09-2020, Saat: 13:08
Silinmiş Konu   | PRO PUBLİC SERVERIM İCİN BANNER isabey67 1 338 18-09-2020, Saat: 13:07
Silinmiş Konu   | Forum sitem için FrİDaY 2 315 18-09-2020, Saat: 13:06

Task