Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

php sayfa yetkilendirme sorunu acil bakın

Konu

Son Düzenleme: 26-07-2019, Saat: 12:35, Düzenleyen: Dark06149.
beyler ben b81meadia nın panel temasını kullanıyorum ona phpmailler ile üyelik onayı yaptım ama üye onaylamasa bile girebiliyo onu nasıl çözeriz lütfen hemen acilen yardım edermisniz acil çok acil lütfen siteyi 1 haftya yetiştirmem lazım

@ MawiLarq

@ MawiLarq abi lütfen acil

Sorunu çözmek için sql de kullanıcının doğrulayıp doğrulamadığını belirten bir sütun oluşturup php ile de bu sütünü kontrol ettirmen lazım

(26-07-2019, Saat: 12:43)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorunu çözmek için sql de kullanıcının doğrulayıp doğrulamadığını belirten bir sütun oluşturup php ile de bu sütünü kontrol ettirmen lazım
yapıyorum ama olmuyor hata veriyor sürekli,
lütfen yardım edermisiniz patlıycam sıkıntıdan

Benim dediğimi yaptığınız halde olmuyor olan kodu atarsanız inceleyip size bilgi verebilirim.

Son Düzenleme: 26-07-2019, Saat: 12:56, Düzenleyen: Dark06149.
burası sql dosyam : https://i.hizliresim.com/VQPjjn.png
burasıda login.php dosyam nasıl bir kod yazabilirim lütfen : https://i.hizliresim.com/mX40nR.png

b81 medianın müşteri panelini editleyip koydum paneli biliyorsunuzdur diye söylemk istedim..

@` bRae hızlı cevap lütfen abi

@` bRae ben cumaya gidicem abi gelince bakarım yorumunuza

29. satırı şu kod ile değiştirin lütfen ;
Kod:
$kullanicivarmi= $vt->prepare("select * from uyeler where email=? && pass=? && uye_onay=1");

@ MawiLarq bari sen bak reis lütfen acil ya

@ Dark06149 İlk olarak artık mawilarq ismini kullanmıyorum, ikinci olarakta @` bRae deki bilginin sanırım %1 i bende yok Gülücük

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
php üyelik işlemleri sorunu Dark06149 9 359 22-08-2019, Saat: 01:40
Son Yorum: Dark06149
Anlayanlar Gelsin Acil Php Siteye Tema Giydirme ReisBack 1 330 02-03-2019, Saat: 03:48
Son Yorum: MTHDMR
panel giriş sorunu ReisBack 22 1,213 30-01-2019, Saat: 15:30
Son Yorum: .CrosS*

Task