Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

php sayfa yetkilendirme sorunu acil bakın

Konu

@"EmirhanKURT" varasa birini bu sayfaya yönelndiriirmisin. acilde kusura bakma mawilarq ismini kulanmadığını bilmiyordum

(26-07-2019, Saat: 14:01)Dark06149 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"EmirhanKURT"  varasa birini bu sayfaya yönelndiriirmisin. acilde kusura bakma mawilarq ismini kulanmadığını bilmiyordum
@` bRae

Konuya bakıyorsa çözüme ulaşır biraz bekle müsait değildir

@"EmirhanKURT" tamam reis kusura bakma

Arkadaşlar Başka bilen yokmu ya lütfen çok acil

@ Dark06149 Kardeşim konuyu 1 saatte bi çarpıtma zamanı olan bakar.

Son Düzenleme: 26-07-2019, Saat: 16:16, Düzenleyen: ` bRae.
(26-07-2019, Saat: 12:58)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 29. satırı şu kod ile değiştirin lütfen ;
Kod:
$kullanicivarmi= $vt->prepare("select * from uyeler where email=? && pass=? && uye_onay=1");
Sana burada hangi satıra ne yazacağını güzelce anlatmışım sen kafana göre işler yapıyorsun bozuk diyorsun dediğimi yapmaya bak yoksa konuyu kapatacağım cevap gayet açık bir şekilde duruyor konuyu ikide bir güncellemeyiniz.

Kaynak kodunu paylaşırsan yardımcı oluruz.

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Son Düzenleme: 26-07-2019, Saat: 16:51, Düzenleyen: Dark06149.
@` bRae hayır abi ben onu demek istemedim bak kullancı adı ve şifre hatalı mesajıyla üyelik onaylanmadıysa o mesaj aynı olmasın istiyorum onu anlatmak istedim bu kod için bişey yapabilirmiyim yanlış telafüz ediysem özür dilerm

@SKYNLEXX* https://i.hizliresim.com/lQ3V9l.png bu reis

Son Düzenleme: 26-07-2019, Saat: 18:25, Düzenleyen: ` bRae.
(26-07-2019, Saat: 16:49)Dark06149 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @` bRae hayır abi ben onu demek istemedim bak kullancı adı ve şifre hatalı mesajıyla üyelik onaylanmadıysa o mesaj aynı olmasın istiyorum onu anlatmak istedim bu kod için bişey yapabilirmiyim yanlış telafüz ediysem özür dilerm

@SKYNLEXX* https://i.hizliresim.com/lQ3V9l.png bu reis
Kod:
else {
    $kullanicivarmi= $vt->prepare("select * from uyeler where email=? && pass=?");
    $kullanicivarmi->execute(array($email,$pass));
    $users = $kullanicivarmi->fetch();
    if(count($users)>0) {
        if($users["uye_onay"]) {
            // Session Ata ve Yönlendir
        } else {
            // Üyeliğini Onayla...
        }
    } else {
        // Veri Tabanında Böyle Bir Kullanıcı Bulunmamaktadır.
    }
}

@` bRae

reis kusura bakma yine bir hata var

hata resmi : https://i.hizliresim.com/andWa5.png

hata measjı : ( ! ) Parse error: syntax error, unexpected 'else' (T_ELSE) in C:\wamp64\www\deneme\login.php on line 40

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
php üyelik işlemleri sorunu Dark06149 9 469 22-08-2019, Saat: 01:40
Son Yorum: Dark06149
Anlayanlar Gelsin Acil Php Siteye Tema Giydirme ReisBack 1 404 02-03-2019, Saat: 03:48
Son Yorum: MTHDMR
panel giriş sorunu ReisBack 22 1,381 30-01-2019, Saat: 15:30
Son Yorum: .CrosS*

Task