Merhabalar,
Destek sisteminin veyahut server panellerinin mobil uygulama şeklinde yonetiminin, kullanışlı ve faydali olacağı kanaati içerisindeyim.. bildirim sistemide olursa server sahipleri serverlerindeki anlik değişimleri hizlive kesintisiz bir sekilde gorup mudahele etme imkanlarına sahip olacaktir. Tabiki bu kolay mı olur zor mu olur bilmiyorum sevgili forum üyelerinin ve @OyunYoneticisi yetkilerine nasıl olacağı neler olabilir ve görüşlerinizi bekliyorum saygılar teşekkürler arkadaşlar
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Aslinda yapılsa kolay bir şekilde yapılır ama yapılmaz büyük ihtimalle.
Ve bana gore panele zaten hzili bir şekilde baglaniyoruz telefondands bence ticketi ve paneli mobil uyumlu yapsalar daha iyi olur.
Ve bana gore panele zaten hzili bir şekilde baglaniyoruz telefondands bence ticketi ve paneli mobil uyumlu yapsalar daha iyi olur.
(29-11-2018, Saat: 12:13).CrosS* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslinda yapılsa kolay bir şekilde yapılır ama yapılmaz büyük ihtimalle.Tabikide ama mobil panelden kastim su bildirim ayarları olur mesela map degistiginde server cöktüğünde anlık bildirim alinir ve gereken derhal yapilir yoksa gayet hızlı bir sistem
O çok çetrefilli epey uğraşmaları lazim o sekil uygulama için
destek sistemi tasarımını değiştirmeyi planıyoruz yakın zamanda , bu değişimde mobil uyumluluk da ayarlanıcak.
panel için de aynı şekilde,ancak panellerin genel tasarımı değişmeyecek.
panel içi tasarımlarda değişiklik yapılacak sonrasında mobil uyumlu olacak.
ancak bunlar kısa sürede olup bitirilecek projeler değil.
panel için de aynı şekilde,ancak panellerin genel tasarımı değişmeyecek.
panel içi tasarımlarda değişiklik yapılacak sonrasında mobil uyumlu olacak.
ancak bunlar kısa sürede olup bitirilecek projeler değil.
Mobil uygulama zahmetli ancak çok faydalı olur fikre katılıyorum
Bence kendisi zaten bilgili kendileri yapar büyük ihtimalle.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
OyunYoneticisi | Müşteri Hizmeti. | OnlyClan33 | 8 | 1,153 |
01-07-2019, Saat: 01:39 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Önemli öneri ve istek - @OyunYöneticisi Dikkate Alınmalı | aksibeytr | 22 | 1,999 |
21-12-2018, Saat: 15:08 Son Yorum: theWinter |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi