Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

OyunYoneticisi Kurucu Röportaj

Konu

1-) oyunyoneticisi.com sitesi değişmesi lazımdır benım açımdan csduragına benzer site tasarımı lazımdır,
2-) Sunucularda onca düşüşlük var tickettada belirttik niye hiç bir reklam vs çaba yok merak ediyorum serhat bey Gülücük reklam masrafını server kiralar ts3 paralarından karşılanamıyor mu merak edıyoruz Gülücük ayrıca 2015ın sonu 27. ip doluluk gırıs cıkısına dıkkat edersenız ; " https://upload.webdiyo.com/wd/3013fb1.jpg " 2016 yılı dıyelım 2015ın sonu sımdı yıl 2019 " https://upload.webdiyo.com/wd/dc23db11.png " ip farkına gore nıye bu kadar az user var 15 bın dakıkada 47 bın user cektıgı zamanı hatırlıyorum.

Selim Bey neyiniz oluyor ve oyunyoneticisi ile bağı nedir ?

Şuana kadar en sevdiğiniz jailbreak ve pro/pub serveri hangisidir ?

Su zamana kadar hiç yazılımdan kaynaklı saldırı yedinizmi ?

sanırım cvp gelmeyecek Gülmekten Ölüyorum

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
(15-03-2019, Saat: 09:37)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sanırım cvp gelmeyecek Gülmekten Ölüyorum
Cevap youtube üzerinden gelicek şuan soru topluyoruz adı üstünde röportaj .

- Full Pro Siraya Aliyorsunuz Devir Yasakladiniz Sonra Bikip deviri serbest yaptiniz amaciniz neydi acaba 3 senedir siradayiz halende bekliyoruz sira nasil gelicek açiklarmisiniz.

- Full Pro 95.173.173.2 - 10 Arasi İplerin Daha Dolu Olmasini Sağlamaniz lazim biran önce ilk 15 ilk 30 boşverin ilk 10 daki ipler dolsa diğer ipleride biz doldururuz zaten.

- Full Pro Aralarinda Bir Tane Server Sahibi Seçip, Heray Düzenli bir Gün Turnuva Atilsin ve kazanan biryerde herkesin görebileceği yerde yazilsa daha çok zevk ve heyecan verici olur [maç]

Konuyu kitledim soruları ilettim cevapları aldığım zaman konuyu güncelliceğim.

Sorulan soruların ilk partı cevaplandı.

Acaba Neden Dun Hakli oldugum konuyu sildiniz ? Sizin Sunucuda bulunup Onca serveriniz Destek verirken . Özgür dusunceleri engellemek Dogrumudur ?

Merhaba,

1-) BraveFriends klanını hiç duydunuz mu?
2-) Jailbreak üzerinde 173.100 IP sevdiğinizi belirtmişsiniz, ne açıdan bu karara vardınız?
3-) Bir ekiple ciddi ve büyük bir proje düşünüyormusunuz? Ciddi anlamda ün yaptıracak ve tanıdık bir proje sunacağım ona göre.
4-) Serdar kavak mı ne öyle birisi vardı, selim ile birlikte o neyiniz oluyordu?
5-) İş hayatınızla gerçek hayatı ayırdığınızı belirttiniz, selim kavak yanınızda yer alırken ücret alıyormuydu?
6-) 173.101 - Cafer Can Arslan ile bağınız nedir? Plugin desteği sağlıyormuydu size? oceansunucu.com'da sitenin panel erişimine sahip olması nasıl mümkün bilginiz var mı?
7-) 173.103 Sıradan verilmedi, Sıraya çok sonradan girmesine rağmen yıllardır müşteriniz olduğu için verdiniz, isterseniz geçmişi okuyun bu IP sahibi ile sonra herzaman yapacağınız gibi itiraz edin. Neden böyle yaptınız neden hak yeme girişiminde bulundunuz?

yaşlanınca neler yapmayı planlıyorsun?
Yazılım işlerini tek başına mı yapıyorsun?
Sana bise olursa kaza v.b (Allah gostermesin) sunuculara bakacak bilgi sahibi birisi varmi?
IP classlara aylık /yıllık ödenen miktar nedir?
Hiç evlenmeyi düşünmedin mi? Gülmekten Ölüyorum

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sabit   | OyunYoneticisi Forum değişim bildirimi OyunYoneticisi 9 2,831 13-03-2024, Saat: 19:45
Son Yorum: BloodAppeR
Sabit   | Forum.OyunYoneticisi.com OyunYoneticisi 40 18,952 29-12-2019, Saat: 14:38
Son Yorum: ufoandaliens
Oyunyoneticisi CsGo Mod Kasa Oranları Düzeltme UmutLaudres 10 1,179 05-07-2019, Saat: 10:05
Son Yorum: elmaşekeri
oyunyöneticisi bot mu atıyor? revclan 12 1,542 28-11-2018, Saat: 20:10
Son Yorum: Emre Özdemir

Task