Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

OncuNetwork Kapatıldı?

Konu

Siteden Bişey Alanlara Geçmış Olsun O Para Bi Daha Geri Donuş Fln Olmaz. Arkadaşım 3 Tane XVPS Aldı Hepsini Kapadılar Toplam 100 tl mi oyle bişey verdi

NE YAZSAM BİLEMEDİM ŞUAN SEN SOYLE YAZALIM . : ) xd
(05-07-2019, Saat: 15:46)! RasKoLn. ! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siteden Bişey Alanlara Geçmış Olsun O Para Bi Daha Geri Donuş Fln Olmaz.  Arkadaşım 3 Tane XVPS Aldı Hepsini Kapadılar Toplam 100 tl mi oyle bişey verdi
Forumda küfür serbest olsaydı keşke,sinirimi çıkartabilirdim Gülmekten Ölüyorum

Son Düzenleme: 05-07-2019, Saat: 17:25, Düzenleyen: admin.
Suçlu taraf iade işlemini yapmadığı için forumdan firma hesabı kalıcı olarak yasaklanmıştır.

(06-07-2019, Saat: 02:02)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çiftlikbank
Yeni Tosuncuk Geliyor Gülmekten Ölüyorum

Union CSGO Mode
Yaa 2-3 16 yaşında çocuk sözde firma açtıklarını sanarlarsa böyle olur. Ucuza satan firmadan ne beklersin bizim milletimizde MAL gidip ucuza satıyor diye alır. Belki de o aldığınız hizmetleri adamlar free veya illegal yollarla çekip size satıyorlardı cidden yazık geçmiş olsun diyemicegim kimse kusura bakmasın düzgün kaliteli firmalardan alışveriş yapsalardı.

today is the first day of the rest of your life
Hizmetler tekrardan aktif edildi ben ücret yatırmadı m fakat .com domain ücretsiz vermeleri ve
Her referansa 1 tl vermeleri bile şüpheliydi

(06-07-2019, Saat: 23:55)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hizmetler tekrardan aktif edildi ben ücret yatırmadı m fakat .com domain ücretsiz vermeleri ve
Her referansa 1 tl vermeleri bile şüpheliydi
Nasıl aktif edildi?

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
ACİLEN HERKES BAKSIN ONCUNETWORK Quare 3 491 03-07-2019, Saat: 16:45
Son Yorum: MTHDMR