Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

OncuNetwork Kapatıldı?

Konu

Her ne olursa olsun leşşşş

çok kötü siteydi kapatılması güzel oldu.

Adam iade yapmasa banlanır herhalde forumdan

1.Nesil yazar
Ucuza alan adı satıp bu alan adlarını Natro'dan satın alıyorlardı artık ucuza mı alıyorlardı taktikleri mi vardı bilmiyorum ama Natro bunların hesabını bloke etmiş ve olaylar bu şekilde gelişmiş, yazık. Yaptığı işe önem veren kişilerin gerçek bir firmadan alan adı almasının mantıklı olduğunu düşünüyorum, 10TL'ye alan adı alıp ağlamanın lüzumu yok Gülücük

(03-07-2019, Saat: 16:43)MTHDMR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ucuza alan adı satıp bu alan adlarını Natro'dan satın alıyorlardı artık ucuza mı alıyorlardı taktikleri mi vardı bilmiyorum ama Natro bunların hesabını bloke etmiş ve olaylar bu şekilde gelişmiş, yazık. Yaptığı işe önem veren kişilerin gerçek bir firmadan alan adı almasının mantıklı olduğunu düşünüyorum, 10TL'ye alan adı alıp ağlamanın lüzumu yok Gülücük
Doğru Diyorsun 10 Tl Hosting mi Olur ejwkejwkwk2

Bir an önce ortaya çıksın lütfen, iade istiyorum + transfer edeceğim. Doğru dürüst 10 dakika açık kalmıyordu site.

@ ÖncüNetwork senin yüzünden zarara uğruyorum, nerdeysen çık artık domainimi transfer etmek istiyorum. Kaybedecek 1 saniyem bile yok.

@ ÖncüNetwork ücretler geri iade edilmedi,kapatılmayacak denilen domainler kapatıldı?

Çıldırıyorum ya kardeşim işimiz gücümüz var zarardayız iade den geçtim domainimi transfer etmem lazım

Geçmiş olsun herkese

1.Nesil yazar

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
ACİLEN HERKES BAKSIN ONCUNETWORK Quare 3 518 03-07-2019, Saat: 16:45
Son Yorum: MTHDMR

Task