Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

OncuNetwork Kapatıldı?

Konu

Son Düzenleme: 01-07-2019, Saat: 21:52, Düzenleyen: ademakcan.
Oncunetwork an itibari ile tüm sosyal medya hesaplarını kapatmış (sahipleri dahil) ve siteleri kapanmıştır.
Aldığımız onca hizmet gitti. 

[Resim: AOgP6B.png]

@ ÖncüNetwork ??

Geçmiş olsun adam hayla forumda kurumsal

1.Nesil yazar
Umarım Para İadesi Yapılıyordur. Aldığım Bayii 25 TL. idi

*Alınan alan adlarının hizmeti sonlandırılmayacak,1 yıl kullanıma devam edilecektir. [ Yeni bilgi ]

Ama Bu Haksızlık

Satın alan arkadaşlar için üzüldüm ama geri iade edilecekmiş, en iyi açıklama sahibinden gelir @ ÖncüNetwork

(01-07-2019, Saat: 22:26)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Satın alan arkadaşlar için üzüldüm ama geri iade edilecekmiş, en iyi açıklama sahibinden gelir @ ÖncüNetwork
3 gün içinde iade edilecektir aynen. Böyle kapanmasını beklemezdim.

AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA 2 - 3 kişinin açtığı heves uğruna yaptığı bir işten ne bekleyebilirsinki demiştim ben size :/

Hosting hizmetim vardı ama şimdi ne olacak ne yapmalıyım?

# MRPatron GaminG Jailbreak Ailesi #
95.173.173.[109]
#GERİDÖNÜŞ #ZİRVE 
#YENİDEN 
Son Düzenleme: 01-07-2019, Saat: 22:58, Düzenleyen: ademakcan.
(01-07-2019, Saat: 22:45)kelamvelkelam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA 2 - 3 kişinin açtığı heves uğruna yaptığı bir işten ne bekleyebilirsinki demiştim ben size :/
2-3 kişinin heves uğruna yaptığı iş derken; 2-3 kişi diye tabir ettiğin adamlar sektördeki en uygun domain-hosting-vps vs. satışları yapan firma idi. Yiğidi öldür hakkını yeme. Adamların destekleri,etkinlikleri, adamlar zaten bir çok kişiye ben dahil ücretsiz domain sağladı ve şuan kapatılmasına rağmen iptal etmedi. 

Bazılarımız mağdur olmuş olabilir fakat sektördeki en kral firmaydı. Çok eleştirmek gibi bir niyetin varsa gerçek hesabında giriş yap. Fake hesaplardan eleştiri yapma dostum. İyi günler,başarılar.

(01-07-2019, Saat: 22:56)GIRMIZIBOGA-ARZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hosting hizmetim vardı ama şimdi ne olacak ne yapmalıyım?
3 gün içerisinde hizmet bedeli/tutarı ödeme yaptığınız kart/hesabınıza yatırılıcaktır. Domain hizmetleri süre bitinceye kadar devam edecektir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
ACİLEN HERKES BAKSIN ONCUNETWORK Quare 3 439 03-07-2019, Saat: 16:45
Son Yorum: MTHDMR

Task