Aldığımız onca hizmet gitti.
![[Resim: AOgP6B.png]](https://i.hizliresim.com/AOgP6B.png)
@ ÖncüNetwork ??
(01-07-2019, Saat: 22:26)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Satın alan arkadaşlar için üzüldüm ama geri iade edilecekmiş, en iyi açıklama sahibinden gelir @ ÖncüNetwork3 gün içinde iade edilecektir aynen. Böyle kapanmasını beklemezdim.
(01-07-2019, Saat: 22:45)kelamvelkelam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA 2 - 3 kişinin açtığı heves uğruna yaptığı bir işten ne bekleyebilirsinki demiştim ben size :/2-3 kişinin heves uğruna yaptığı iş derken; 2-3 kişi diye tabir ettiğin adamlar sektördeki en uygun domain-hosting-vps vs. satışları yapan firma idi. Yiğidi öldür hakkını yeme. Adamların destekleri,etkinlikleri, adamlar zaten bir çok kişiye ben dahil ücretsiz domain sağladı ve şuan kapatılmasına rağmen iptal etmedi.
(01-07-2019, Saat: 22:56)GIRMIZIBOGA-ARZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hosting hizmetim vardı ama şimdi ne olacak ne yapmalıyım?3 gün içerisinde hizmet bedeli/tutarı ödeme yaptığınız kart/hesabınıza yatırılıcaktır. Domain hizmetleri süre bitinceye kadar devam edecektir.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ACİLEN HERKES BAKSIN ONCUNETWORK | Quare | 3 | 493 |
03-07-2019, Saat: 16:45 Son Yorum: MTHDMR |