Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Okul Hakkında!

Konu

Okul hakkında tüm bilgileri verirseniz çok mutlu olurum. Bildiğiniz gibi 10 sınıfa gidiyorum. Tek hayalım bilgisayar mühendisliği olmak! Ve bilgisayar müğendisliğini seçebilmek için ne yapmalıyım mesela 10'uncu sınıfta SAYISAL SÖZEL EŞİT AĞIRLIK var. Sayısalı sevmediğimden dolayı eşit ağırlık seçmek istiyorum acaba ilerde sıkıntı çıkartırmı,

Mesela örnek bunlar lise 10 lise 11 ve son olarak lise 12'de neler oluyor hangi sınavlar var kaç puan gerekli,

(çok cağilim aydınlatın şu kafayı)

Yeni sisteme göre anlatayım ; şimdi sen eşit ağırlık seçersin , 2 oturumla üniversiteye giriş yapılıyor . 1. oturum herkesin ortak gireceği ve herkesin ortak çözeceği sınavdır . 2. oturum da herkesin alanına göre gireceği sınavdır . Senin alanın eşit ağırlık sen bu alana göre sınava gireceksin ama dilersen sen sayısal alanındaki soruları çözebilirsin 2.oturumda ve sayısal alanına göre puanlama yapılır . Sonuca göre tutarsada bilgisayar mühendisliği bölümünü seçer , üniversiteni seçer okursun . Hani dersin niye herkes böyle bişe yapmıyor , sonuçta ben sayısal seçerim eşit ağırlıktan girerim sınava hukuğu kazanırım sonuçta sayısalın dersleri eşit ağırlığa göre daha ağır . Sen eşti ağırlık seçersin sayısalın sınavına girersin ama sayısalın sınavında eşit ağırlıkta görmediğin 3 ders karşına çıkar . Bu şekilde sana zorluk çıkarabilir . Sen bu zorlukları kendin artık özel ders mi alırsın veya evde kendin mi çalışırsın bilemem sana kalmıştır .

Belirttiğin sıkıntıyı yeni sisteme göre açıkladım eğer kafana takılmış birşey varsa sormayı çekinme kardeşim elimden geldiğince yardımcı olurum .

Teşekkürler. Bu arada lise 4'te hangi sınava giriliyor sınav adı gibi, bilgisayar müğendisliğine girebilmek için kaç puan gerekli

Sayısala Önem Vermelisin Hep Sözelden Gidersen Bilgisayar Mühendisliği Senin İçin Zor Olabilir. Genellikle Bilgisayar Mühendisliğinde Matematik Ve İngilizce Önde Oluyor. Kodlama Kısımlarında Ezberleme Olmuyor Ve O Yüzden İşin Mantığını Kavraman Lazım.

Arkadaşında dediği gibi matematik en başta gelir 2. ya türkçe yada ingilizce olur genellıkle şuanda matematiğe önem verirsen 2.ders olarak en önemlisi ingilizceymiş galiba 2.si ustunde yonelırsen bu senı ıstedıgın yerın %70 getırır.Tabi sen bunu daha ıyı yere getırmek ıcınde öbür derslerdende az çok anlasan yeter.
Şunuda söliyim sayısal anlamıyorum,kafa basmıyor diye birşey yok.
He her insan anlıcak diye birşey de yok ama sorun nerdeyse bulunur gerekılırse en bastan baslanır sıkı bir çalışma yaparsın bir bakarsın sayısalın iyi olur.

┏━ ━ ━  ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ┓
CANAKKALE ♚  GAMİNG
 • CS İP : 213.238.173.150
 • CS İP : 95.173.173.22 
 • TS İP :  Ts3.CanakkaleClan.Com
┗ ━ ━ ━  ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━  ┛
İlginç , okudum ama .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Kediler Hakkında Bilgiler livacan 0 177 26-12-2020, Saat: 21:25
Son Yorum: livacan
CSDurağı rezillikleri hakkında MawiLarq 0 249 06-03-2020, Saat: 14:27
Son Yorum: MawiLarq
İncir Web Proxy - Okul internetinden bir çok siteye giriş imkanı mehmetcoskun_ 3 1,140 26-02-2020, Saat: 22:29
Son Yorum: mehmetcoskun_
Akrostiş Şiir Hakkında Yorumlarınız Whisky02 8 432 25-11-2019, Saat: 15:11
Son Yorum: Whisky02
Csdurağının batışı hakkında ne düşünüyorsunuz? elmaşekeri 16 872 31-10-2019, Saat: 09:45
Son Yorum: elmaşekeri

Task