Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Nasıl Bir Müzik Grubu Kurabilirim?

Konu

Müzik grubu kurarken en önemli husus, yavaş yavaş başlayıp adım adım yükselmektir. Eğer bir anda "bir şarkı çıkarayım da milyonlar dinlesin" derseniz, o iş demekle olmuyor. Bu sadece hevesinizi kırar. İlk önce yapmanız gereken şey, bu konu hakkında bilgi edinmektir. Zaten bu konu başlığını okuyorsanız, bu adımdasınız. Bu adımı geçtikten sonra, grubu kurarken yapmak istediğiniz şeyin kesin bir kararını vermeniz gereklidir. Örneğin, hangi tarz müzik yapacağınıza karar vermeniz lazım. Gruptaki enstrüman çeşitleri de yapacağınız müzik kadar önemlidir. 
Çevrenizde müzik ile ilgilenen insanlar ile iletişim içerisinde olmanız gerekir. (Bunlar arkadaş,dost vb. kişiler değil. Profesyonel bir şekilde müzik yapan kişilerle...)

Başlarda seçeceğiniz şarkıda zorlanabilirsiniz. Çünkü, solistin (şarkıyı söyleyen kişi) şarkıyı söyleme tarzı ile grubun şarkıyı çalma tarzı uyuşmayabilir. 
    Enstrümanların birbirleriyle uyumları çok önemlidir. Bas, Elektro Solo ve Akustik gitar, grup içerisinde müthiş bir uyum sağlarlar. -Ve tabii ki arka planda bateri vb. ritim tutan enstrümanları olursa, bu grubunuzun yararına olacaktır. Eğer grubunuzda  bir ritim tutan enstrüman yok ise metronom (Şarkının çalış hızını belirleyen, bir nevi tempo) ile çalışınız.

Son olarak, kafanıza takılan soru veya düşünceleriniz varsa konu başlığı altına yazabilirsiniz.
    Bulamadığınız bir parçanın akor veya tabını bulamadıysanız gitar hakkındaki her konuda yardımcı olabilirim.
İYİ FORUMLAR!

[Resim: rs-138088-20121120-jimmypagelive-x306-13...024840.jpg]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task