Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Reddedildi   | Moderatör Alım Başvurusu

Konu

Ad Soyad: Serhat Alaca
Yaşadığınız Şehir: Diyarbakır
Neden sizi seçmeliyiz?: Çünkü yaklaşık 1.5 yıldır Webdiyo üyesiyim. Ayrıca Deneme Moderatörüm şuanda. Ve Deneme Moderatörüyken forum ile ilgilenmeme bakabilirsiniz. Ayrıca 500 Yorum ve 65 konu gereksinimlerini tamamladım.
Yetkili olmak istediğiniz bölüm/dal: Tüm Grafik Tasarım Bölümleri ve TeamSpeak3 Bölümleri
Günlük aktiflik süreniz(Minimum/Maxiumum): Öğrenci olduğum için kesin saat verememekteyim. Ama En az 1 Saat ilgilenebilirim her gün.
Referanslarınız: Bir kaç tane var ama hatırlamıyorum.
Varsa eklemek istedikleriniz: Onaylanırsa da, onaylanmazsa da teşekkür ederim Gülücük
Konularınız: 
Kurallarımız : Sözleşmenizi  Okudum Kabul Ediyorum Ve Uyacağım Hakkında Söz Veriyorum

Kod:
Ücretli grafikerlik için özel mesaj gönderebilirsiniz.
@ serhat2110 ( YocaJa Design ) Kimdir?
serhat2110, daha yeni deneme moderatör oldun biraz daha zaman lazım konularını birdaha ki sefere yazarsın umarım

(01-11-2018, Saat: 11:45)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serhat2110,  daha yeni deneme moderatör oldun biraz daha zaman lazım konularını birdaha ki sefere yazarsın umarım
Değerlendirmen için teşekkürler. Erken yazdığım için özür dilerim. 67tane konu çok fazlaydı diye eklemedim ama isterseniz yazıp atıyım yorumlara?

Kod:
Ücretli grafikerlik için özel mesaj gönderebilirsiniz.
@ serhat2110 ( YocaJa Design ) Kimdir?
Son Düzenleme: 01-11-2018, Saat: 11:55, Düzenleyen: MawiLarq.
Yetkili başvurunuz reddedilmiştir. Daha erken

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Reddedildi   | Virüs* { Doktor } Desing Yetkili Başvurusu Hüseyin Orkun 2 437 22-11-2019, Saat: 00:00
Son Yorum: ITenGriTR
Reddedildi   | < Yetkili Başvurusu <SEO TAMSIN> > SEO TAMSIN 1 437 09-11-2019, Saat: 12:19
Son Yorum: ITenGriTR
Reddedildi   | Yetkili Başvurusu Maze 1 425 24-08-2019, Saat: 19:42
Son Yorum: MawiLarq
Reddedildi   | RuHSuZ | TeamSpeak3 Bölüm Yardımcısı Başvurusu RuHSuZ 1 454 08-08-2019, Saat: 18:32
Son Yorum: MawiLarq
Reddedildi   | Moderotor Başvurusu GrainyGrapichs 2 468 16-07-2019, Saat: 12:17
Son Yorum: MuhammeDesiqn

Task