Merhabalar;
Şimdi Bir yerde Gördüm Bedava Vps Fln O vps ile ne yapılıyor Yani Bir Ts3 Sunucusu kuruluyormu Bunun Aşamaları Nelerdir
Biri Beni Aydınlatabilirmi?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
normalde kuruluyor ama free vps lere kuruldugunu sanmıyorum yani scripti çalıştırmaya bilir kardeşim
Anladım Peki Nekadar vps ler
Firmaya Göre Değişir Fiyatları.
Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
- Oğuz Atay.
- Oğuz Atay.
(22-08-2019, Saat: 21:56)veyso33 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar;VPS/VDS Sanal sunuculardır. Ödeme yapıp alırsın ki ben bu konuda @CelikHost.Web.TR 'yi tercih ederim. Fiyatlarına sitesinden bakabilirsin.
Şimdi Bir yerde Gördüm Bedava Vps Fln O vps ile ne yapılıyor Yani Bir Ts3 Sunucusu kuruluyormu Bunun Aşamaları Nelerdir
VPS/VDS sanal sunucuna Putty programı üzerinden script kurarak (Special Script,Aqua Script,Tardisx) gibi sunucuna TS3,Sinüsbot vs kurabilirsin yardımcı olmamı istediğin başka birşey varsa yaz cevaplarım.
(22-08-2019, Saat: 23:01)ademakcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürler Düşüneceğim.(22-08-2019, Saat: 21:56)veyso33 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar;VPS/VDS Sanal sunuculardır. Ödeme yapıp alırsın ki ben bu konuda @CelikHost.Web.TR 'yi tercih ederim. Fiyatlarına sitesinden bakabilirsin.
VPS/VDS sanal sunucuna Putty programı üzerinden script kurarak (Special Script,Aqua Script,Tardisx) gibi sunucuna TS3,Sinüsbot vs kurabilirsin yardımcı olmamı istediğin başka birşey varsa yaz cevaplarım.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Merhabalar | BerkayKırık | 1 | 244 |
25-12-2019, Saat: 22:56 Son Yorum: umuthardworking |
|
Merhabalar | !AKINCI! | 8 | 329 |
28-09-2019, Saat: 18:31 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Merhabalar | TheFlash | 6 | 298 |
27-09-2019, Saat: 21:17 Son Yorum: TheFlash |
|
Etkinlik | Merhabalar | By.KinG | 40 | 1,384 |