Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | MAP UZERINDEKI REKLAMI SILME

Konu

Arkadaşlar merhaba, Serverımda bir map oynatmak ıstıyorum ancak bu mapta server ıp reklamı mevcut, ben bu reklamı nasıl kaldırabılırım yardımcı olabılırsenız sevınırım

NeXo Gam!nG | Online CS Servers | Since 2013
Efsane Sona Erdi. 28.10.2013-20.10.2018
Facebook.com/NeXoo
Reklamı kaldırmak için .bsp ' yi rmf ye çeviren program var onu bularka bsp yi rmf ye çevirerek o reklamı kaldırabilirsin veya silme değil ancak üstüne kaplama gibi eklenti yazabilirsin bi ara forumda çok arandı sonra kirito tarafından paylaşıldı mapa reklam ekleme diğe bunu incelemeni isterim en basit yoldan üstünü kaplıyabilirsin kendi reklamını veya logonu koyarsın sencede mantıklı olmazmı ?

Yapılacakları mawilarq yazmış zaten. İkinci seçenek daha cazip görünüyor fakat o kadar da katı olmamak gerekiyor bence kimsenin duvardaki bir ipye bakıp gideceğini düşünmüyorum Gülücük

ahm3tcelik.github.io
Bsp'yi RMF'ye çevirme imkansız çünkü programı mevcut değil ama BSP'yi MAP'e çevirme tabiki mevcut. ama binbir hata ile karşılaşırsın.
@ MawiLarq özele baktınmı

Bazen Koltuk Olmak İstersin.
- Nefsim
Son Düzenleme: 07-06-2018, Saat: 14:17, Düzenleyen: ITenGriTR.
Konu başliği full büyük olamaz.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Jbmenu Menuleri Kaldırma Ve İcerik Silme , Ekleme ! RasKoLn. ! 10 726 07-02-2019, Saat: 20:58
Son Yorum: Emrullah*
Silinmiş Konu   | Ts3 özel silme thekitap78 3 465 05-02-2019, Saat: 22:49
Son Yorum: muh4mmed
Silinmiş Konu   | Ts3 özel silme thekitap78 1 357 01-02-2019, Saat: 12:16
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Ts3 özel silme thekitap78 1 362 01-02-2019, Saat: 12:15
Silinmiş Konu   | Kayıtlı üyeleri silme kutaytrm 1 325 29-12-2018, Saat: 23:02

Task