Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Jbmenu Menuleri Kaldırma Ve İcerik Silme , Ekleme

Konu

Bicak Menu İcin Tikla Bicak Menu Boyle Olacak  , Admin Bicagi Yerine Testere + Bomba Olacak  , Bide Reklam At Olacak 

1.) Bayonet 
2.) Balta
1 Boşluk Birakip 
3.) Testere + Bomba
4.) Reklam At [ + 2 TL ]

Altında 0. Exit

Menuden El Sonu Muzik Elsonu Glow El Sonu Dans Oyun İci Ayar Menu Ts3 'e Bağlan Ana Menuden Tl Trasnfer Kaldırılcak Ama Envanter Menuden Kaldırılmasın.

Yasayan Mahkum , Gardiyan God Durumu FF Durumu www Bolumu Ve Sayıyal İp Bolumu Kaldırılcak  [ Cebindeki TL Kaldırılmıyacak Ellenmeyin ]

Cebindeki TL Sabit Renk Olsun     Gine Destan Yazdım. Gülmekten Ölüyorum İYİ FORUMLAR

.sma webdiyo_jbmenu_2019.sma (Dosya Boyutu: 100.38 KB | İndirme Sayısı: 2)
 NE YAZSAM BİLEMEDİM ŞUAN SEN SOYLE YAZALIM . : ) xd
Yapacak Arkadaş Yokmu ?

"Menuden El Sonu Muzik Elsonu Glow El Sonu Dans Oyun İci Ayar Menu Ts3 'e Bağlan Ana Menuden Tl Trasnfer Kaldırılcak Ama Envanter Menuden Kaldırılmasın."

Bu bölümden birşey anlamadım birde cebinizdeki tl yi sabitlemedim şimdilik dene ve daha açıklayıcı yazarsan yaparım

.sma jbmenu buyur123.sma (Dosya Boyutu: 99.31 KB | İndirme Sayısı: 3)
Boş ol , boş ol , boş ol.
Menuden El Sonu Muzik Elsonu Glow El Sonu Dans Oyun İci Ayar Menu Ts3 'e Bağlan Ana Menuden Tl Trasnfer Kaldırılcak Menuden Kaldırın Bunları

Ama Envnter menudeki Tl Transfer Kaldırılmıyacak

Yapıcam atarım

Deneyin, cebinizdeki tl sabitlenmedi.

.sma jbmenubuyurbitti.sma (Dosya Boyutu: 97.92 KB | İndirme Sayısı: 5)
El sonu glow el sonu dansı unutmuş olabilirim yarın kontrol edicem hızla yapmıştım acelem vardı

Market Menu Baştan Salma Olmuş modeller ztn düzenlenmemış oyle attıgım gibi duruyor Ne El Sonu Dans , Glow , Muzik Fln Hicbişey Kaldırılmamış Oyle Duruyor. Düzgün Bi Sekilde Yapacak Olan Varmı

Son Düzenleme: 04-02-2019, Saat: 19:53, Düzenleyen: Smash.
Market menüyü renk kodlarıyla beraber düzenlersiniz diye attım, belirttim zaten el sonlarını başkası yapar ,kibar davrandığım için kusura bakma

Emeğe saygı hiçbiryi kaldırmamış gibi yazmışsın belirttim

ben o anlamda demedim menuye bakınca olmamış kalkini kırdıysam özür dileriz

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Say Komutu Ekleme admin1963- 1 228 23-12-2019, Saat: 21:25
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | sma ya Dosya ekleme 1 admin1963+ 1 275 01-12-2019, Saat: 15:33
Silinmiş Konu   | sma ya Dosya ekleme admin1963+ 1 286 01-12-2019, Saat: 15:31
Silinmiş Konu   | Jbmenü En gelişmiş !!! Benim değil başkasınındır.! Gamekinq 3 440 08-11-2019, Saat: 11:37
Silinmiş Konu   | jbmenu novakng662 3 328 08-11-2019, Saat: 11:32

Task